İyi bakalım, öyle olsun. Evet isimleri onlara artı yazdı. Windows destekleyici tweet atmıştı galiba.Sevdim ya karizma bir ağabey. İsmi de çok iyi Windows95man. Maksat oyun olsun.
İyi bakalım, öyle olsun. Evet isimleri onlara artı yazdı. Windows destekleyici tweet atmıştı galiba.Sevdim ya karizma bir ağabey. İsmi de çok iyi Windows95man. Maksat oyun olsun.
Daha ben anketi açtığımı söylemeden oy kullanmışsın. Müthiş hız Jiraiya, tebrik ederim. Yazdıklarına yorum yazacağım. Oy kullanıp yorumlarımı yapıştırayım.Finale kalsın istediklerim: Norveç,Belçika, Çekya, Malta, İsrail, Estonya, Letonya.
Elensin istediklerim: Yunanistan, Ermenistan, İsviçre, Hollanda, San Marino.
İyimser tahminim: Yunanistan, Ermenistan, San Marino, Danimarka, Arnavutluk, Estonya.
Kötümser tahminim: Malta, Letonya, San Marino, Danimarka, Arnavutluk, Estonya.
Finale kalsın istediklerinden Letonya, Çekya ve Malta dışındakiler kalır. Malta ben de kalsın isterim ama bu Avrupa ülkeyi yok sayıyor, o yüzden emin değilim. Çekya ve Letonya zor gibi görünüyor.Finale kalsın istediklerim: Norveç, Belçika, Çekya, Malta, İsrail, Estonya, Letonya.
Elensin istediklerim: Yunanistan, Ermenistan, İsviçre, Hollanda, San Marino.
İyimser tahminim: Yunanistan, Ermenistan, San Marino, Danimarka, Arnavutluk, Estonya.
Kötümser tahminim: Malta, Letonya, San Marino, Danimarka, Arnavutluk, Estonya.
Polonya'nın elenmesi az da olsa umutlandırdı beni. Ermenistan-Yunanistan ikilisinden biri elensin yeter bana.Elensin istediklerinden İsviçre ve Hollanda'yı unut. Adamlar şu an birincilik adayı görülüyorken bu isteğin tutma şansı %0. Yunanistan da öyle, bizden bile deli gibi oy verecekler var. Ermenistan, 2022 Moldova gibi olabilir. San Marino içlerinden %100 tutabilir.
Yarın göreceğiz. Az önce bir duyum aldım. Yunanistan patlayabilir belki. Ciddi vokal problemleri varmış.Polonya'nın elenmesi az da olsa umutlandırdı beni. Ermenistan-Yunanistan ikilisinden biri elensin yeter bana.
çıkar ya dalgınlığıma geldi. ilk oy kullandığımda gürcülere de oy attım ama oy kullandıktan sonra bir değişiklik yapma ihtiyacı hissettim fakat bu sefer de gürcistan'a oy atmayı unuttumYarın göreceğiz. Az önce bir duyum aldım. Yunanistan patlayabilir belki. Ciddi vokal problemleri varmış.
Bu arada @kaos Gürcistan finale çıkmaz mı diyorsun?