Emin misinOne Piece konusunda en objektif ve en doğru yorumlar (Ciddili) @RedTeroR
Emin misinOne Piece konusunda en objektif ve en doğru yorumlar (Ciddili) @RedTeroR
Tabii ki. Nika sonrası aydınlanma yaşadım.Emin misin
Onların bana ok atmaya nefesi yetmez.Yakın vakitte hepsi burada olacak biliyorsun değil mi MW boşa hedef tahtası oldun gene
Konuya girmesem alıntıladığını göremeyecektim.Lafı uzatmadan 2023'ün
En İyi Konu Açanı: @BlackMask
Kedi ve müzik konunKonuya girmesem alıntıladığını göremeyecektim.
Allen çok teşekkür ederim, çok sağ ol ama merak ettiğim bir şey var. Bu ödülü bana vermeni sağlayan etken ya da o konu ne oldu? Kediler Hakkında Her Şey diye tahmin ediyorum ama emin olmak istiyorum.
Rica ederim. Müzik için ayrıca teşekkür ederim, oradan tam gaz devam. Ancak kediler için en iyi konuyu ben bütün kedidaşlarımla paylaşmak istiyorum. Onlar olmasa büyümezdik. O yüzden hem sana hem de ismini sayamayacağım tayfaya teşekkür ediyorum.Kedi ve müzik konun
Kedi lobisi sağ olsun minik dostlarımızı paylaşıp insanı tebessüm ettiriyorlar. Müzik konun sayesinde de güzel müzikler bulabildim sağ olasın.
Teşekkür ederim güzel sözlerin için, sana o küpelerden hediye edeceğim sonunda. Kaç yıldır unutamadın gitti Yalnız mor renk benden önce de vardı sanırım ya.Renk tonunu mu değiştirmiştik öyle bir şeydi sanırım hatırlayamadım.@Kuroro
Forumun en karizmatik üyesi
*Her bölüm konusunda bir tane müthiş şaka yapar.
*Moderatörlük yaptığı dönemde en sevilen Admindi.
*Kuroro'dan daha güzel küpeleri var.
*Asya litarütürüne hakim.
*Samul L. Jackson gibi sırf o istediği için foruma Mor renkli nick eklendi.