İroni olarak söyledin, sanırım. Sizi kültürlendirecek paylaşımım yoktur.Yılın bizi en kültürlendiren üyesi oldun
İroni olarak söyledin, sanırım. Sizi kültürlendirecek paylaşımım yoktur.Yılın bizi en kültürlendiren üyesi oldun
Bu ödülü bana bahşettiğiniz için çok teşekkür ederim Alpamis-sama.
Açtığın konulara dön bir bak sonra mütevazı olmaya çalışırsınİroni olarak söyledin, sanırım. Sizi kültürlendirecek paylaşımım yoktur.
Konulara baktım bakmasına da Smoker, Kadir, İlletyus, Vintage Culture, Datte gibi yıldızlar aklıma gelince öyle yazdım. Ama haklısın. Bu kategoride bana layık düşüncelerin için sana teşekkürlerimi sunuyorum.Açtığın konulara dön bir bak sonra mütevazı olmaya çalışırsın
İhanet vol 580 @MontanaYılın ödülleri sahiplerini bulmaya hızla devam ediyor, ödülünü almak üzere @Skywalker ı kürsüye davet ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
Sırtımız hançer doldu.İhanet vol 580 @Montana
Ona da ödülümüz var. Ama Sky en iyi capsci. Montana ve Kuroro'da arkalarından gelirİhanet vol 580 @Montana
@MontanaYılın ödülleri sahiplerini bulmaya hızla devam ediyor, ödülünü almak üzere @Skywalker ı kürsüye davet ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.