Oy değiştirme hakkımız yokmuş maalesef. :/@Aiden @kaizokuou biriniz beraberliğe oynasın birimiz sevinsin bari garantiye alalım şu işi sorun kimde hem görmüş oluruz
Oy değiştirme hakkımız yokmuş maalesef. :/@Aiden @kaizokuou biriniz beraberliğe oynasın birimiz sevinsin bari garantiye alalım şu işi sorun kimde hem görmüş oluruz
Beni de Polonya yatırdı. 4 maçlık kupon yaptım, ilk maç polonya maçıydı, kaybettilerYatırdın beni İskoçya, yenilmezsin dedik iki fark yedin şimdiden.
Ben katılırım.Turnuva için avatar etkinliği düzenlemeyi düşünmüştüm. Yeterli katılım olur mu, ne diyorsunuz?
Ben katılırım.
Ceza yoksa varım.Düşüncem şöyleydi, kura ile katılan herkese bir ülke eşleştireceğiz. Eşleştiğimiz ülke herhangi bir maç kazanana kadar o ülkenin avatarını kullanacağız. Diyelim ki hiç kazanamadan elendi, turnuva bitene kadar o avatar kalacak. Bu sayede forum kısa süreliğine Avrupa Birliğine döner.
Ceza yoksa varım.
O sorun değil. Kazanan ödül alsın bence daha fazla katılı olur. 1 hafta veya bikac günlük renki nick gibi.Eşleştiğin ülkenin avatarını kullanacaksın. Bu kadar sadece. Temmuz'da da final var zaten. En fazla bu kadar süre avatar kullanırsın.