Seneye bedava sözleşmesi bitiyor...Bi Chiesa kaç milyon dolar acaba : )) Yaş 23 daha.
Seneye bedava sözleşmesi bitiyor...Bi Chiesa kaç milyon dolar acaba : )) Yaş 23 daha.
var ya aklımdan bu geçti. bu sterlingi bi odaya kapatıcan, sabaha kadar kemerle dövücen. ayar oldum adamaGuardiyola hocam olsa kesin döverdi bu Sterling'i.
Yarısı kadar öz güvenim olsa yeter.
Barça da gitsin Aguero'yu falan para harcasın : |Seneye bedava sözleşmesi bitiyor...
Adam o kadar keyifli anlattı ki, sahaya inesim geldi.
Erkencisin. Şu lafı söylediğin için biri gol atacak. Ama ben bu lafı diyerek buna mani oluyorum. Lakin evren bu lafı ettiğimi dile getirdiğim için buna dur diyebilir. Dileği dile getirmenin gerçekleşmesine engel olacağının söylenmesi gibi. Neyse maç bitmeden susayım.Boşa demedik be
2 sezon bu dallamaya futbolu ögreticem kafası kafası söyledi. Adam 3 maçta yine mala bağladı.var ya aklımdan bu geçti. bu sterlingi bi odaya kapatıcan, sabaha kadar kemerle dövücen. ayar oldum adama
Bitti sayılır ya. 90.dakika mı ne oynanıyor. Bende kaybettim zaten :/Erkencisin. Şu lafı söylediğin için biri gol atacak. Ama ben bu lafı diyerek buna mani oluyorum. Lakin evren bu lafı ettiğimi dile getirdiğim için buna dur diyebilir. Dileği dile getirmenin gerçekleşmesine engel olacağının söylenmesi gibi. Neyse maç bitmeden susayım.
Ne oldu yine kendi kendine iddialara mı giriyorsun@Kenny McCormick Şimdi elime düştün balım.??