Bu sezon başı ilk 11'de düşünülmediği için Alex Telles'i aldılar. Çok ekstra bir sezon oynuyor ama Mourinho'da abartmıştı o dönem biraz adamı moron yerine koymuştu.3-5 sene evvel, kendisini ''özel olan'' olarak adlandıran ve teknik direktör olduğunu iddia eden kişinin, kendi oyuncusu olan Luke Shaw hakkında söylediklerini hatırlıyorum da bir insan ancak bu kadar yanılabilir.
KDB ve Salah örnekleri de bu adamdan çıkmıştı sanırım3-5 sene evvel, kendisini ''özel olan'' olarak adlandıran ve teknik direktör olduğunu iddia eden kişinin, kendi oyuncusu olan Luke Shaw hakkında söylediklerini hatırlıyorum da bir insan ancak bu kadar yanılabilir.
işin tuhafı, manu'dan 10 milyonlarca sterlin(?) tazminat alıp kovulduğunda yorumculuk yapmaya başladı ve yorumculuğu çok beğenildi. Sonra Spurs'te defanstan ileri şişir, son ve kane atar nasılsa taktiğiyle geri döndü futbola kanser herifKDB ve Salah örnekleri de bu adamdan çıkmıştı sanırım
Luke Shaw 11'e alıp oynatan da oynu. Hocaya lobi çalışmasınıda o kurdu. Gol attı diye çok şey yapmamak lazım.3-5 sene evvel, kendisini ''özel olan'' olarak adlandıran ve teknik direktör olduğunu iddia eden kişinin, kendi oyuncusu olan Luke Shaw hakkında söylediklerini hatırlıyorum da bir insan ancak bu kadar yanılabilir.