Oha cidden burada maç mı bitirilir Türkiye'de şöyle bir şey olsa hakemin evi basılır :s
Oha cidden burada maç mı bitirilir Türkiye'de şöyle bir şey olsa hakemin evi basılır :s
Spiker en azından bilgili ya, taç olmuş pozisyona faul oldu falan demiyor :d LİG TV özlendi xDSpiker: Ne oldu?
Ya sanki İspanya gol atacaktı, adamlar şut atmayı bilmiyor :/
O zaman videonun yorumlarında da dedikleri gibi hakem 3.5 alt oynamış :sMaçı zaten 2-1 kazanmışlar. Sonuç değişmeyecekti.
O zaman videonun yorumlarında da dedikleri gibi hakem 3.5 alt oynamış :s
Hakem 3,5 alt oynamış herhalde. (İDİİA oynamadım büle bişe var mı bilmiom.)Oha cidden burada maç mı bitirilir Türkiye'de şöyle bir şey olsa hakemin evi basılır :s
Yav hadi Del Piero neyse de Totti ne yapmış milli takımda? Hem milli takımda forvet arkası oynardı Totti. Ayrıca Baggio gelip de ne yapacak? Penaltı kaçırsın diye mi getireceğiz Baggio'yu? İtalya bir forvet takımı olmasa da insan bir Paolo Rossi der, ne bileyim olmadı Filippo Inzaghi der. Luca Toni'ye bile razıyım da Totti ne yav Yakıştıramadım bu paylaşımı İtalya taraftarınaAh nerede bizim Totti'lerimiz Del Piero'larımız Baggio'larımız... :/
Sen bu spiker dayının en iyi olayını biliyor musun?Spiker en azından bilgili ya, taç olmuş pozisyona faul oldu falan demiyor :d LİG TV özlendi xD
görmüştüm skjdskjdk ama kalkan bir bayrak var xD Fenerin bir maçı vardı İlker yasindi herhalde, onda da hem penaltı hem gol lafı vardı basket faul gibi kdjskjdjsSen bu spiker dayının en iyi olayını biliyor musun?