5 Maç 4 gol 4 asist.1 gol 2 asist
5 Maç 4 gol 4 asist.1 gol 2 asist
İlk asisti gördüm sonra dedim bu kupa an itibariyle bitmiştir. Messi bilenmiş.1 gol 2 asist
İtalya 1-2 İspanya bitmezse @Kenny McCormick 'e 1 haftalığına nickimi değiştirme hakkı vericem.Saat 22.00'da İtalya - İspanya yarı final karşılaşması oynanacak. Bu maç için skor tahmin anketi açtım. Yarın ki maç için de aynı şekilde anket açacağım. Doğru bilen kişilerin nickleri final karşılaşmasına kadar renkli olacak.
İtalya İspanya maçı dediğin skorda bitmezse @Arthur Morgan ile beraber yeni nickine karar vereceğiz o halde.İtalya 1-2 İspanya bitmezse @Kenny McCormick 'e 1 haftalığına nickimi değiştirme hakkı vericem.
Kabul ediyorum. Kuru kuru skor tahmini olmaz.İtalya İspanya maçı dediğin skorda bitmezse @Arthur Morgan ile beraber yeni nickine karar vereceğiz o halde.
Şikeci Muharrem'den tüyo mu aldın nasıl bu kadar emin olabiliyorsun :sKabul ediyorum. Kuru kuru skor tahmini olmaz.
Emin değilim, olsam heyecanı olmazdı.Şikeci Muharrem'den tüyo mu aldın nasıl bu kadar emin olabiliyorsun :s
90 dakika için mi 120 dakika için mi beraberlik durumları?Saat 22.00'da İtalya - İspanya yarı final karşılaşması oynanacak. Bu maç için skor tahmin anketi açtım. Yarın ki maç için de aynı şekilde anket açacağım. Doğru bilen kişilerin nickleri final karşılaşmasına kadar renkli olacak.
90 dakika için mi 120 dakika için mi beraberlik durumları?