Hidalg0 27 Haz 2021 #3,232 RedTeroR dedi ki: Jota oynuyor mu Jota. Genişletmek için tıkla ... Adamın elinde net Ronaldo'nun filan kaseti var.
RedTeroR dedi ki: Jota oynuyor mu Jota. Genişletmek için tıkla ... Adamın elinde net Ronaldo'nun filan kaseti var.
kaizokuou 27 Haz 2021 #3,236 Aiden dedi ki: Jota sevmeyen üyeler kimdi :3 Genişletmek için tıkla ... Ben, RedTeroR, H1dalg0 bildiğim kadarıyla. Edit: Yukarıda ikisi de sallamış zaten, görmemiştim pardon. :/
Aiden dedi ki: Jota sevmeyen üyeler kimdi :3 Genişletmek için tıkla ... Ben, RedTeroR, H1dalg0 bildiğim kadarıyla. Edit: Yukarıda ikisi de sallamış zaten, görmemiştim pardon. :/
Monkey D. Luffy 27 Haz 2021 #3,239 Belçika'nın taktik baya hoşuma gitti. Ama bence Hazard ı serbest oynatmak yerine bi Ortasaha daha mi atsalarmış. Hazard 'ın serbest dolanması Bruyne nın etkinliğini azaltıyor bence.
Belçika'nın taktik baya hoşuma gitti. Ama bence Hazard ı serbest oynatmak yerine bi Ortasaha daha mi atsalarmış. Hazard 'ın serbest dolanması Bruyne nın etkinliğini azaltıyor bence.