sensey 23 Haz 2021 #3,051 Bu pozisyon kurallara göre penaltı ama kesinlikle doğru değil. Gol tehlikesi olmayan ve zararsız faullere penaltı verilmemeli.
Bu pozisyon kurallara göre penaltı ama kesinlikle doğru değil. Gol tehlikesi olmayan ve zararsız faullere penaltı verilmemeli.
RedTeroR 23 Haz 2021 #3,054 Nasıl Penaltı eğil, adam direkt dirseği ile adamı indiriyor yere, o perdeleme değil artık. Ucuz bir penaltı ama penaltı yani.
Nasıl Penaltı eğil, adam direkt dirseği ile adamı indiriyor yere, o perdeleme değil artık. Ucuz bir penaltı ama penaltı yani.
Montana 23 Haz 2021 #3,056 RedTeroR dedi ki: Nasıl Penaltı eğil, adam direkt dirseği ile adamı indiriyor yere, o perdeleme değil artık. Ucuz bir penaltı ama penaltı yani. Genişletmek için tıkla ... Ne dirseği la elini koyuyor, dirsek falan yok.
RedTeroR dedi ki: Nasıl Penaltı eğil, adam direkt dirseği ile adamı indiriyor yere, o perdeleme değil artık. Ucuz bir penaltı ama penaltı yani. Genişletmek için tıkla ... Ne dirseği la elini koyuyor, dirsek falan yok.
Teach 23 Haz 2021 #3,057 Maçı izlemiyorum ama topun başına Penaldo abim geçti diye tahmin ediyorum. Takım fark etmez yeterki penaltı olsun.
Maçı izlemiyorum ama topun başına Penaldo abim geçti diye tahmin ediyorum. Takım fark etmez yeterki penaltı olsun.
Aiden 23 Haz 2021 #3,059 Hiç sevemiyorum şu Mbappeyi. Çok iyi oyuncu ama asla Ronaldo ve Messi gibi sempatisi yok