Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
televizyonun dibine sandalye cekmiştim ters oturmuşum heyecanlı heyecanlı izliyordum. 2. Gol gelince direkt kalktım ayağa sandalyeyi usulca yerine koydum ve kumandanın kapama tuşuna basıp odama döndüm.

Hocam, hadi ssol kanat oynatıyorsun diyelim, elinde Milanın sol kanadı
Sakatlanmasa Roma'nın sağ kanadı (sakatlık olmasa banko 11 oyuncusu)
Juve'nin yedek stoperi
Liverpool ve Leichester'in stoperleri
Fransız şampiyonunun sağ beki ve takımı son haftalarda sırtlayan santraforu
Avrupa'nın en iyi genç kalecilerinden ikisi
Premier Lig ekiplerinin gözdesi orta sahan var

ve sen bir gol bile atamıyorsun şu ana kadar. Her türlü Şenol Güneş'e çıkar fatura. Bu adamlar takımlarında böyle oynayıp milli takımda oynayamıyorsa burada sorun sistemde ya da hocadadır. Ya Kerem'i bir kere bile kadroya almadı sanırım bu adam.

Ozan Tufan kadar başına taş değil dağ düşsün.
La takım yok takım hala Ozan diyon ya. :D

Adam bir şeyler deniyor olmazsa uzaktan falan. Hakan, Cengiz, Burak falan napıyor asıl onları sorgula biraz.
Ya sana laf anlatmam. Sen gider Çağlar'ı keser yerine Serdar Aziz koyarsın. Ozan 3 maç 11 başladı yaptığı iş sıfır. Tabi himmetci Şenol kendi öğrencisini kesermi, tıpkı kaledeki hamsi gibi.

Takımın en büyük sıkıntısı planının ve taktiğinin olmaması. Çoğu takım bireysel açıdan geride ama oynuyorlar. Yok uğurcan ozan burak falan, şenol beceremedi bu işi. Böyle bir kadronun potansiyeli harcandı. Bu maçta yediğimiz goller biraz fantazi gibi dursa da sen düzgün savunma ve baskı yapmazsan yersin. Shaqirinin oradan vuracağını herkes bilir. Seferovic'in sadece ben 5 tane böyle dönerek vurduğunu bilirim. Yani öyle yatmayla olmaz bu işler. En azından rakibini tanı ama o da yok. Yazık oldu

Ekstra olarak şunu da söylemek lazım oyuncularda da hırs yok. Başındaki adam tamam sana bir şey göstermedi ya da yanlış gösterdi diyelim. En azından bu sene insanlar umutlandı, acayip hype yaptık, reklamlarda oynadık dişimize takalım demediler. Bu da onların ayıbı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık