Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası futbol, çok büyük paraların döndüğü bir eğlence sektörü ve sponsorluklar bu sistemi döndüren en büyük gelir kaynaklarından biri. Olaya duygusal bakıp taraf tutmak biraz boş iş gibi geliyor bana AMA Ronaldo'yu 22 yaşında oynadığı bir reklam filmi yüzünden iki yüzlülükle suçlamak da biraz ucuz bir hareket.

Hee beğenmiyorsan oynama bu oyunu ya da Ronaldo kardeş, şov yapıyorsun, yapma denebilir mi bittabi denebilir ama Ronaldo'yu bir şeyler yüzünden suçlayacak eğer, kaçırdığı vergiler ya da hakkındaki tecavüz iddiaları üzerinden suçlayabiliriz.

Yarmolenko'ya laf yok. West Ham taraftarı olmamla alakası yok kendisini savunmamın ama yedirmem kendisini. Eğlence dünyası burası. Geç dalganı koçum.

Bu arada Çekya'dan sürpriz yapmasını bekliyor olsam da İskoçya gibi yetenek fakiri bir ülke bile Çeklerin kalesinde çok ciddi tehlikeler yaratabiliyorsa eğer, Hırvatlar vurur geçer büyük ihtimalle.

Doğruluğuna laf söyleyen mi oldu? Kola sağlıklı mı diyoruz? Aiden de, ben de Ronaldo'nun zamanında reklamında oynadığı bir içeceği şu an kötü diyerek lanse etmesini tuhaf buluyoruz. Ben buna ikiyüzlülük diyorum. Ayrıca profesyonel bir futbolcunun herhangi bir içeceğin zararlı olup olmadığını bilmemesine imkan yok.
Ömrü boyunca bir gerçeğin peşinde koşamaz kimse. Her birey geçmişinde yaşamış olduğu hayatın zıttını veya daha farklı bir versiyonunu yaşıyor. Şimdi asla yapmam dediğimiz çoğu şeyi geçmişte yapmışızdır.

İsveç - Slovakya karşılaşması oynandı.

1 - 0 maçın skoru.

Forumun anketi;

@H1dalg0 avatar zorunluluğun kalktı. @Kaidou bir süre daha avatar kullanmaya devam edecek.
Bu şanlı bayrağı taşımaya devam edeceğiz...

@Kaidou Şampiyona bitene kadar değiştiremezsin sen. :hhh:
Şampiyon olana dek bende bayrak :D

Açıkçası futbol, çok büyük paraların döndüğü bir eğlence sektörü ve sponsorluklar bu sistemi döndüren en büyük gelir kaynaklarından biri. Olaya duygusal bakıp taraf tutmak biraz boş iş gibi geliyor bana AMA Ronaldo'yu 22 yaşında oynadığı bir reklam filmi yüzünden iki yüzlülükle suçlamak da biraz ucuz bir hareket.

Hee beğenmiyorsan oynama bu oyunu ya da Ronaldo kardeş, şov yapıyorsun, yapma denebilir mi bittabi denebilir ama Ronaldo'yu bir şeyler yüzünden suçlayacak eğer, kaçırdığı vergiler ya da hakkındaki tecavüz iddiaları üzerinden suçlayabiliriz.

Yarmolenko'ya laf yok. West Ham taraftarı olmamla alakası yok kendisini savunmamın ama yedirmem kendisini. Eğlence dünyası burası. Geç dalganı koçum.

Bu arada Çekya'dan sürpriz yapmasını bekliyor olsam da İskoçya gibi yetenek fakiri bir ülke bile Çeklerin kalesinde çok ciddi tehlikeler yaratabiliyorsa eğer, Hırvatlar vurur geçer büyük ihtimalle.

Ronaldo'nun yıllar önce yaptığı şeye yanlış demiyorum ki. Dediğin gibi futbol eğlence sektörü. Şu an yaptığı şeyin bir duruştan ziyade, şov olduğunu yıllar önceki davranışını referans alarak söylüyorum.

Ronaldo'nun yıllar önce yaptığı şeye yanlış demiyorum ki. Dediğin gibi futbol eğlence sektörü. Şu an yaptığı şeyin bir duruştan ziyade, şov olduğunu yıllar önceki davranışını referans alarak söylüyorum.
İyi de Ronaldo'nun, özellikle Real Madrid'e geldikten sonra yapıp ettiklerinin alayı şov. Gol sevinci bile şov. Kendisini, Beckham gibi markalaştırmak isteyen birisi. Şovmen olmak, konuşulmak isteyen birisini şovmenlik yaptığı için suçluyorlar şu an. Aynı durum Pogba için de geçerli.

Hee Türkiye'deki Ronaldo'yu Gönülden Sevenler Derneği üyeleri, ölümüne Ronaldo'yu savunuyor ve onlara laf anlatmaya çalışıyorum diyebilirsin ama bir kişiye ya da bir kuruma duygusal bağla bağlı olan insanlara karşı mantıklı argümanlar sunarak tartışmaya girmeye değmez gibime geliyor.

Bu arada ben de kola içmem ve herhangi bir içecek firmasının bir spor organizasyonuna sponsor olmasına, özellikle 21 yaş altını olumsuz etkileyeceği için karşıyım ama benim bu işten hiçbir çıkarım yok. İstediğim gibi atıp tutarım.

Son düzenleme:
İyi de Ronaldo'nun, özellikle Real Madrid'e geldikten sonra yapıp ettiklerinin alayı şov. Gol sevinci bile şov. Kendisini, Beckham gibi markalaştırmak isteyen birisi. Şovmen olmak, konuşulmak isteyen birisini şovmenlik yaptığı için suçluyorlar şu an. Aynı durum Pogba için de geçerli.

Hee Türkiye'deki Ronaldo'yu Gönülden Sevenler Derneği üyeleri, ölümüne Ronaldo'yu savunuyor ve onlara laf anlatmaya çalışıyorum diyebilirsin ama bir kişiye ya da bir kuruma duygusal bağla bağlı olan insanlara karşı mantıklı argümanlar sunarak tartışmaya girmeye değmez gibime geliyor.

Bu arada ben de kola içmem ve herhangi bir içecek firmasının bir spor organizasyonuna sponsor olmasını, özellikle 21 yaş altını olumsuz etkileyeceği için karşıyım ama benim bu işten hiçbir çıkarım yok. İstediğim gibi atıp tutarım.

Söylediklerinde haklısın. Aslında şov kelimesi tam olarak karşılamıyor demek istediğimi. Kendimi de tam olarak ifade edemedim bu konuda. En iyisi bu tartışmadan çekileyim ben.

Söylediklerinde haklısın. Aslında şov kelimesi tam olarak karşılamıyor demek istediğimi. Kendimi de tam olarak ifade edemedim bu konuda. En iyisi bu tartışmadan çekileyim ben.
benim bahsettiğim şov değildi, genç insanlara örnek oluyor, bu yarmelenko için gençlere kötü örnek demiş, ronaldo zamanında tecrübe etmiş, kariyer başı paraya ihtiyaç duyarak reklamı çekmiş. gençler de tecrübe ederek öğrensin demek dediğim. ronaldo gelip soğuk çay da, hamburger de, kızartma da, ne bileyim baklava da tüketmeyin diye aynı tepkiden verir zaten :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık