Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka milli takım çok kötüde bence şuan baya boş yaptın. Şenol Güneşin şöyle her başarısını küçükleştirmek için saçma şeylere bağlamayın.
Yabancı kuralına karşı çıkıp da zamanında 11 yabancıyla takımı maça çıkaran adamın kendisine de başarılarına da saygı duymam. Bu iki yüzlülüğü bile iyi bir teknik adam olmadığının en büyük kanıtı.

Uzun zamandır TRT izlemiyordum. Ne bu böyle? Selçuklu, Diriliş, Kuruluş, Uçuş, Abdulhamid. Geleceğe yönelik bir şey yapamıyor musunuz da sürekli geçmişte şöyle süperdik böyle iyiydik hikayesi anlatıyorsunuz. Girdiğimiz her turnuvada tokatlanıyoruz ama TRT'nin reklamlarına bakıyorsun 1000 sene öncesinin zaferini anlatıp övünç duyuyorlar.
Siyaset yapmak istemiyorum. Sen anladın. Bizim millet bunu hak ediyor.

Kanka milli takım çok kötüde bence şuan baya boş yaptın. Şenol Güneşin şöyle her başarısını küçükleştirmek için saçma şeylere bağlamayın.
Şenol'un Bursa ile yaptıkları unutulmuş. Hele Aykut'a turnuva direktörü denmiş. sadsa Aynen Erol ve Aykut iş yapacak. Hiçbir yerli td bundan fazlasını veremez. Hafif bir değişim rüzgarı olur başlangıçta o kadar. Sürekli aynı terane.

Okay'ı niye aldın?
Alan kaplasan kaplayamıyor, pas konusunda yetersiz... Ne yapacaktı?

Uzun zamandır TRT izlemiyordum. Ne bu böyle? Selçuklu, Diriliş, Kuruluş, Uçuş, Abdulhamid. Geleceğe yönelik bir şey yapamıyor musunuz da sürekli geçmişte şöyle süperdik böyle iyiydik hikayesi anlatıyorsunuz. Girdiğimiz her turnuvada tokatlanıyoruz ama TRT'nin reklamlarına bakıyorsun 1000 sene öncesinin zaferini anlatıp övünç duyuyorlar.
Vergiler vergiler... :D

Umut Meraş, Kaan Ayhan, Kenan Karaman gibi ikinci lig topçularının milli takımda işi yok. Şenol bunlarda direttikçe çok kaybederiz daha. Adam Kenan Karamanı Bale'i savunsun diye kanat oynatıyor. Bir oyuncu zaten eksik oynuyoruz böyle. Üstüne Burak, Hakan, Ozan falan eski hallerine dönünce takımdan bir şey olmaması çok doğal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık