bi kontrol ettim de ilk 50 de yok. ama ben izlemeye karar verdim ne zamandır 24 bölümden daha uzun olan güzel bir anime arıyordum. yorumları da iyi baya.Şimdi merak edip baktım da Diamond no Ace 2013 de çıkmış. Listede nasıl yok ya![]()
bi kontrol ettim de ilk 50 de yok. ama ben izlemeye karar verdim ne zamandır 24 bölümden daha uzun olan güzel bir anime arıyordum. yorumları da iyi baya.Şimdi merak edip baktım da Diamond no Ace 2013 de çıkmış. Listede nasıl yok ya![]()
Bölüm sonrası yazılan yorumlar pek iyi değil. Ama ben her bölümünü severek izlediğim için benim için her bölüm güzeldi. Ama negatif yorumlar baya bir fazla. Bilgilendireyim dedim.yorumları da iyi baya.
Spor animelerini seviyorsan seversin. Üçüncü sezonu bekliyoruz bayadırbi kontrol ettim de ilk 50 de yok. ama ben izlemeye karar verdim ne zamandır 24 bölümden daha uzun olan güzel bir anime arıyordum. yorumları da iyi baya.
O yorumlar büyük ihtimal ana karakter kaynaklıdır. Ana karakter biraz ezik olduğu için insanları pek memnun etmemiştir muhtemelenBölüm sonrası yazılan yorumlar pek iyi değil. Ama ben her bölümünü severek izlediğim için benim için her bölüm güzeldi. Ama negatif yorumlar baya bir fazla. Bilgilendireyim dedim.
Yorumlardaki mesele aynen senin söylediğin mevzu. İzleyenler 2 karakterin de herhangi bir turnuvaya katılamadığını unutuyorlar. Ayrıca beyzbol hakkında adam akıllı bilgileri de yok iki karakterin de. Üstüne bir de daha yeni liseye başladıkları hesaba katılınca birden güçlenmeleri aşırı saçma olur. Hani gerçekçi bir anime olmasa dediklerine katılacağım. Direk power-up istemeleri canımı sıkıyor.O yorumlar büyük ihtimal ana karakter kaynaklıdır. Ana karakter biraz ezik olduğu için insanları pek memnun etmemiştir muhtemelen![]()
Aynen öyle ikisinin de sadece doğal yetenekleri var ve beyzbol hakkında birşey bilmiyorlar. Gelişmeleri biraz uzun sürüyor ki bu süre de daha 1 yıl yeni bitti. Ayrıca:Yorumlardaki mesele aynen senin söylediğin mevzu. İzleyenler 2 karakterin de herhangi bir turnuvaya katılamadığını unutuyorlar. Ayrıca beyzbol hakkında adam akıllı bilgileri de yok iki karakterin de. Üstüne bir de daha yeni liseye başladıkları hesaba katılınca birden güçlenmeleri aşırı saçma olur. Hani gerçekçi bir anime olmasa dediklerine katılacağım. Direk power-up istemeleri canımı sıkıyor.
Goro'ya buradan selamlar. Hızlı atışlarında başarılar diliyorum![]()
3 ova mı yoksa 2 ova mı ? Birkaç yere baktım da bulamadım eksik olanı ? Eğer 3 ova ise ova ve filmlerin isimlerini sana zahmet yazabilir misin ?Major candır. 50 gb lık 6 sezon + 3 Ova + 1 Film bilgisayarda duruyor
6. Sezon bittikten sonra 2 bölümlük World Series var.3 ova mı yoksa 2 ova mı ? Birkaç yere baktım da bulamadım eksik olanı ? Eğer 3 ova ise ova ve filmlerin isimlerini sana zahmet yazabilir misin ?![]()
Teşekkürler6. Sezon bittikten sonra 2 bölümlük World Series var.