Sadece ben mi, esasta myanimelist top anime listesinde birinci olurda, hep otakular ve fanboy/fangirller yüzünden 8'inciAmma taktın şu seriye.![]()

Myanimelist'te benim ilk 3
1 - Legend of the Galactic Heroes
2 - Hunter x Hunter 2011
3 - FMA
Sadece ben mi, esasta myanimelist top anime listesinde birinci olurda, hep otakular ve fanboy/fangirller yüzünden 8'inciAmma taktın şu seriye.![]()
Senden başka bu kadar öveni görmedim ama.Sadece ben mi, esasta myanimelist top anime listesinde birinci olurda, hep otakular ve fanboy/fangirller yüzünden 8'inciTutturmuşlar Gintama, Steins; gate , Kimi no na wa...HxH ilk 3 içinde olur mesela.
Myanimelist'te benim ilk 3
1 - Legend of the Galactic Heroes
2 - Hunter x Hunter 2011
3 - FMA
Çevirmenide çok övüyor, Ecthelion iyi tanırsınSenden başka bu kadar öveni görmedim ama.
Tanıyorum.Çevirmenide çok övüyor, Ecthelion iyi tanırsın![]()
Biraz divxplanet(altyazı.org oldu) forum anime kısmına takılmanı tavsiye ederim o zamanSenden başka bu kadar öveni görmedim ama.
İki forumda takılırsam kendime ayıracak zamanım kalmaz, ben almıyım.Biraz divxplanet(altyazı.org oldu) forum anime kısmına takılmanı tavsiye ederim o zaman..
KHR shounen diye çıkmamış ilk olarak. Daha sonra mecburi dönüş yapmış. O yüzden öyle. (Görmüşken söyleyeyim dedim.)2006 gintama bana kalırsa gintama sezonları içinde en zayıf olanı. Bölüm sayısı çok dolayısıyla sevilmeyecek bölüm sayısı da çok az değil. Code geass ve hellsing ultimate i izlemedim. Onun dışında Death note derim. Üçüncüye Nana derdim ama baktım ki ankette nana yok. Khr ilk 30 bölümden sonraydı sanırım toparlamaya başlıyor ama karakterleri sevmemiştim. Özellikle seiyuu kalitesi gerçekten çok düşük bir seriydi. Yine de bir üçüncü seçmem gerekirse kendisini seçerim. Mirai Nikki çöpü varken Nana nın olmaması üzdü beni. Osaki Nana nın hadi olmadı adam gibi adam yasu nun hatrına olmalıydı :/
Slice of life olarak mı çıkmış?KHR shounen diye çıkmamış ilk olarak. Daha sonra mecburi dönüş yapmış. O yüzden öyle. (Görmüşken söyleyeyim dedim.)