Kizaru'dan daha fazla ağırlığı var benim gözümde.Orası öyle ama diğer amiraller gibi değil biraz daha bunamaya yakın bir dede gibi.
Diğerleri gibi değil işte çoğu zaman sakar, işleri batıran bir tip gibi çizildiği yerler var. Bir de adım adım yürüyor, bastonla ağır aksak. Sen Tokikake'ye tipinden laf ediyorsun hiç bi sahnesi görülmediği halde. Issho'nun da gücü falan işlenmese, sakat bu der geçersin.@Montana
Karizma, boy ,erkek üçüde var
Kizaru kadar icraat yapmadı daha. Karakter olarak daha ağır olabilir ama bir adada suçlu olsan oraya Kizaru'nun mu gelmesini tercih edersin Issho'nun mu?Kizaru'dan daha fazla ağırlığı var benim gözümde.
Issho'nun en azından halkı düşünüyor. Geldiğinde adaya, WG adayı yok et dediğinde sen kimin gelmesini istersin?Kizaru kadar icraat yapmadı daha. Karakter olarak daha ağır olabilir ama bir adada suçlu olsan oraya Kizaru'nun mu gelmesini tercih edersin Issho'nun mu?
Ben OP dünyasında bir adada suçlu olsam ve peşime bir amiral yollayacak olsalar elimdeki verilerle peşimden Issho'nun gelmesini isterim işte. Bir suçluya göre diğer amiraller çok daha caydırıcı olur düşüncesindeyim. Yani Issho güven hissi saçarken Kizaru korku hissi saçar.Issho'nun en azından halkı düşünüyor. Geldiğinde adaya, WG adayı yok et dediğinde sen kimin gelmesini istersin?
Suçlu değil ki konu, WG'nin düşmanı olman için suçlu olmana gerek yok. Hasta mısın? İyileştirmek için uğraşmaz direk kökünü kurutur, bir bilgiye mi sahipsin? Kökünü kurutur. Yozlaşmış bir yönetimdeki adalet uygulayıcılarını mı tercih edersin? Halkı düşünen biri adalet uygulayıcısını mı? Luffy salmasının nedeni ise kötü biri olmadığını anlaması. Azılı bir düşmana Fuji'nin bir şey yapmayacağını mı düşünüyorsun. Ki ben güveni tercih ederim.Ben OP dünyasında bir adada suçlu olsam ve peşime bir amiral yollayacak olsalar elimdeki verilerle peşimden Issho'nun gelmesini isterim işte. Bir suçluya göre diğer amiraller çok daha caydırıcı olur düşüncesindeyim. Yani Issho güven hissi saçarken Kizaru korku hissi saçar.
Ya kimin daha ağır bir havası olduğunu tartışıyoruz, diyorum ki ben de düşman olsam Kizaru'dan daha fazla çekinirim. WG falan katıyorsun işin içine orasını anlamadım pek ne demek istediğini. Yani her türlü peşimden Kizaru gelmesin derim ben. Çünkü Issho merhamet gösterebilir, uzlaşmaya varabilir vesaire. Kizaru ise bir yokedici. Ona karşı bir şansın yok. Yani bu onu düşman gözünde daha ağır bir isim yapar.Suçlu değil ki konu, WG'nin düşmanı olman için suçlu olmana gerek yok. Hasta mısın? İyileştirmek için uğraşmaz direk kökünü kurutur, bir bilgiye mi sahipsin? Kökünü kurutur. Yozlaşmış bir yönetimdeki adalet uygulayıcılarını mı tercih edersin? Halkı düşünen biri adalet uygulayıcısını mı? Luffy salmasının nedeni ise kötü biri olmadığını anlaması. Azılı bir düşmana Fuji'nin bir şey yapmayacağını mı düşünüyorsun. Ki ben güveni tercih ederim.
İşte ben de bunu bir ağırlık olarak görmüyorum ki. İkimizin ağırlık anlayışları farklı bu konuda. Bu adam beni yok etse de bile gülerek ölürdüm herhalde tipe baksana. Gevşek gevşek dolaşıyor etrafta.Ya kimin daha ağır bir havası olduğunu tartışıyoruz, diyorum ki ben de düşman olsam Kizaru'dan daha fazla çekinirim. WG falan katıyorsun işin içine orasını anlamadım pek ne demek istediğini. Yani her türlü peşimden Kizaru gelmesin derim ben. Çünkü Issho merhamet gösterebilir, uzlaşmaya varabilir vesaire. Kizaru ise bir yokedici. Ona karşı bir şansın yok. Yani bu onu düşman gözünde daha ağır bir isim yapar.
Onu ölüp ölüp dirilttiği novalara anlat.İşte ben de bunu bir ağırlık olarak görmüyorum ki. İkimizin ağırlık anlayışları farklı bu konuda. Bu adam beni yok etse de bile gülerek ölürdüm herhalde tipe baksana. Gevşek gevşek dolaşıyor etrafta.
Orada Fujitora olsa ve aksiyon anında olsa yada herhangi başka bir amiral yada Garp olsa sen sanıyor musun farklı bir senaryo olurdu?Onu ölüp ölüp dirilttiği novalara anlat.