Yazdım ya la:d top'a geçerim ben de..Kral bizim laneler nasıl olucak
Ben jung main değilim zaten ya. Senin main supportu zaten. Red ile bota geçersin keke?
5v5 son 1. Sadece elit beyler..
Yazdım ya la:d top'a geçerim ben de..Kral bizim laneler nasıl olucak
Ben jung main değilim zaten ya. Senin main supportu zaten. Red ile bota geçersin keke?
5v5 son 1. Sadece elit beyler..
c bir tık zayıf gibi geldi gözüme ama dediğin gibi . bir de beyblade i bilmiyorum nasıl oynuyorBen de fena bulmadım. Yine bazı takımlar öne çıkıyor ama olacak o kadar.
Haydaa ben bir haftadır gizli gizli jungle oynuyordum yavYazdım ya la:d top'a geçerim ben de..
Rumble ban gelmezse arkanıza yaslanıp keyfinize bakın kfdksfkdskjlf. Başka bir senaryoda 15 sur sizin takıma artı puan yazar.Ayıp ediyorsun. İnari'nin Gragas'ı görmedin diye yorumladım.
Evde olmazsam bir iki destek mesajı atarım . Gönlüm, @kekomancer'ın takımına kaya da bilir ama...desteğini beklerim premsesim
Bir dahaki turnuvaya seni de bekliyorum. İnari ile aynı takımda olursan çocuğu şampiyon edersin gibi görünüyor.Rumble ban gelmezse arkanıza yaslanıp keyfinize bakın kfdksfkdskjlf. Başka bir senaryoda 15 sur sizin takıma artı puan yazar.
Evde olmazsam bir iki destek mesajı atarım . Gönlüm, @kekomancer'ın takımına kaya da bilir ama...
Karşıma gel ERRRKEK!Crowla bottan bitircez oyunu başka çare bırakmadınız.
Beğendin mi yeni yerini?Cs 1.6’ya çevirin şu turnuvayı