2 si demir olsa da farketmez ciddiyim. En güçlü 5 ten 3 ü orda. Şöyle düşün ben +keepr ya da king 2 miz ayni takimda olsak kalan 3 farketmez cok
Aynı şeyleri A takımı için de diyordunuz ilk turnuvada.
2 si demir olsa da farketmez ciddiyim. En güçlü 5 ten 3 ü orda. Şöyle düşün ben +keepr ya da king 2 miz ayni takimda olsak kalan 3 farketmez cok
Katılmıyorum:dGecenki c yi ezer o kadro olm .d
Bavs sana şampiyon seçiminde özgürlük veriyorum.İstediğini oyna .Takımın en iyi carrysinin rahat olması avantajımıza olur.Kazanma koşulumuz sensin2 tane support mu var şimdi takımda ? buyur burdan yak :d
Mihawk güzel kurdu takımları. Sadece d de dengesizlik çok. Onda da bizim görüşlerimizi dikkate alıyoe zaten. Çok atarlı girdin sen hskshforumun ortalaması gümüş 1-2 falan o arkadaşların kolları varsa o üç arkadaş taşır. yani reis kusura bakma organizasyon icin tesekkür ederiz eline koluna sağlık ama oyunu bilmiyorsun . d güclü diyen tek ben değilim aklın yolu bir niye kimse b a güclü demiyor.
ama bir el oynadık artık herkesin nasıl oynadığını biliyoruz. aynı değil.Aynı şeyleri A takımı için de diyordunuz ilk turnuvada.
Bence diğer takımlar küçümseniyor biz patlayınca yazarım yine buraya , demiştim diye.aha sende üstü kapalı şekilde takımının op olduğunu kabul ettin yaparım abi ne var herkesin ligini yazın hallederim.
evet evet güzel kurdu ben zaten beğendim dedim d de oynama yapılırsa gerçekten güzel @MihawkMihawk güzel kurdu takımları. Sadece d de dengesizlik çok. Onda da bizim görüşlerimizi dikkate alıyoe zaten. Çok atarlı girdin sen hsksh
Benim yanımda king ya da keepr yoktu ki. Onlardan birini ver maks 30 da biter her maç.Aynı şeyleri A takımı için de diyordunuz ilk turnuvada.
D takımı zaten kuvvetli ama kötü oynayan adam çeker bunları aşağıya, başta yazıldığı gibi o takımın üzerinde yine oynanır, çıkan en iyi takımlar bu geçen turnuvaya göre daha iyi takımlar. Yine niye celallendin?forumun ortalaması gümüş 1-2 falan o arkadaşların kolları varsa o üç arkadaş taşır. yani reis kusura bakma organizasyon icin tesekkür ederiz eline koluna sağlık ama oyunu bilmiyorsun . d güclü diyen tek ben değilim aklın yolu bir niye kimse b a güclü demiyor.