Çok acil bir isim çıkmazsa olur Salı akşamı benim için. Tabi diğer arkadaşlara da sormak lazım.Salı akşamı ayarlasan bizim maçı harika olur. Ben de pazartesi salı işim çıktı derim.
Çok acil bir isim çıkmazsa olur Salı akşamı benim için. Tabi diğer arkadaşlara da sormak lazım.Salı akşamı ayarlasan bizim maçı harika olur. Ben de pazartesi salı işim çıktı derim.
Botta da en güçlü onlar ki. Keepr+ onlardan birini kastettim zaten hdksjskEn güçlü bot lane dedim ben. En güçlü takım demedim. :S
Sizi başta dedim 4 kişilik hali bile iyi. @Mcgill ‘in takımıyla uğraş adam benden iyi jungle takıma bak tam takır.Kardeşim allahtan bizi de güçlü yapmadın. 4 kişiyiz diye utandın dimi
botta keepr-nie olursa kim durabilir karşıdaBotta da en güçlü onlar ki. Keepr+ onlardan birini kastettim zaten hdksjsk
İlk turnuvadan daha dengeli gözüküyor takımlarTakımlar şu an bu şekilde. Birkaç arkadaşın durumuna göre değişiklik yapılabilir. Şikayeti olan özelden yazsın arkadaşlar.
A takımı
@RedTeroR
@kekomancer
@King of the Hell
@Vvv
@Crocus
B takımı
@Bavs
@Mcgill
@MRTFR
@Sabo
@Cavitq11
C takımı
@Sir Crocodile
@Onur
@Will Salas
@Joey Wheeler
@beyblade
D takımı
@Keepr
@Nie Li
@Whitebear D
@Themiss
@erdemexi
E takımı
@Arthur Morgan
@NormieRose
@AxoseWhis
@Phscyho
Kimse. Tehlikenin farkında değiller de oraya king+ beni koy kf lol takımı olur hdksjsbotta keepr-nie olursa kim durabilir karşıda
Sabo Nilah'ı alır.botta keepr-nie olursa kim durabilir karşıda
Ya sus be adam. Az yüzün olsunSizi başta dedim 4 kişilik hali bile iyi. @Mcgill ‘in takımıyla uğraş adam benden iyi jungle takıma bak tam takır.
botta keepr-nie olursa kim durabilir karşıda