oynayamadı@Lalo sen mi söyledin top'a teemo al diye? Wb d böyle fantastik aksiyonlara anca senin fitnen sonucu başvuruyor
oynayamadı@Lalo sen mi söyledin top'a teemo al diye? Wb d böyle fantastik aksiyonlara anca senin fitnen sonucu başvuruyor
ban yemedi mi kingKeko, arabada yer olmadığı için düğüne ayrı olarak otobüsle giden akrabaya döndü, yüreğim burkuldu anasını satayım.
Red halkadır - @Kuzan
Maç akıyorr
King = 2003 - 2006 arası Ronaldinho
Oynanabilecek en iyi Teemo'yu oynadı.oynayamadı
A takımının banlar çok yanlıştı.Oynanabilecek en iyi Teemo'yu oynadı.
oynayamadıOynanabilecek en iyi Teemo'yu oynadı.
40. dakikada bitmiş maç, o Vladimir'den çok vurmuş adam. Caitlyn, Ryze ve Lee Sin'in toplamı kadar vurmuş neredeyse. Karakterin işlevi bu zaten, gidip insec mi atacak?oynayamadı
Yuumi yerine Seraphine veya Vlad banlanması gerekirdi bence. Arthur gidip Yone alır yine taşırdı o yüzden Seraphine banlardım ben.A takımının banlar çok yanlıştı.
KesinlikleYuumi yerine Seraphine veya Vlad banlanması gerekirdi bence. Arthur gidip Yone alır yine taşırdı o yüzden Seraphine banlardım ben.
Wb d sağlam çar çok güzel oynuyor da teemo çöpü çapsız. Yanlış seçimdi.40. dakikada bitmiş maç, o Vladimir'den çok vurmuş adam. Caitlyn, Ryze ve Lee Sin'in toplamı kadar vurmuş neredeyse. Karakterin işlevi bu zaten, gidip insec mi atacak?