Siz kekoyla ne yaşadınız son turnuvada çok soğuk yapıyor sana :/Ben hazırım biliyorsun xd
Siz kekoyla ne yaşadınız son turnuvada çok soğuk yapıyor sana :/Ben hazırım biliyorsun xd
Keko toksik ayrıca kolsuz ben turnuvudan sonra bir iki antreman yaptım kekodan iyi oynamaya basladim,kıskanıyor.Siz kekoyla ne yaşadınız son turnuvada çok soğuk yapıyor sana :/
Soğuk yapmıyorum ya. Takılıyorum Cavitq kardeşime:dSiz kekoyla ne yaşadınız son turnuvada çok soğuk yapıyor sana :/
Aynen kardeşim, benim, tezkereni yeni aldın, heyecanını dağıtmayayım şimdi:dKeko toksik ayrıca kolsuz ben turnuvudan sonra bir iki antreman yaptım kekodan iyi oynamaya basladim,kıskanıyor.
Ayrıca yeteneksiz xD
Keko son 5v5 lerde oyunun kaderini belirliyor. Arthur dan fazla etki yapıyor...Ayrıca yeteneksiz xD
Kaşe, imza.Keko son 5v5 lerde oyunun kaderini belirliyor. Arthur dan fazla etki yapıyor...
Dur daha karar verme hemen, benimle hiç oynamadın.Aranıza en son katılan ve tarafsız biri olarak keko en beğendiğim oyuncudur. Son atığımız özel oyunlarda gördüğüm kadarıyla büyük ve harcanmış bir potansiyel görüyorum onda
Turnuva pazartesi başlıyorsa benide ekleyiverin listeler kitlenmediyse katılım sağlarım.
Nick : bLazZe
her rolu oynarim.
Takımlar ne zaman açıklanacak?Pazartesi başlayacak.