riot balance team e saygılarNasıl kaybettiniz ama hsdbhsdbn o mundo rüyalarına giriyor dimi doğru söyle
@Arthur Morgan @Whitebear D @Crowley @King of the Hell @Vvv katılıyor muyuz turnuvaya? Bu değil herhangi bir zaman.https://www.challengermode.com/s/OMEN/tournaments/934be7a6-3778-482e-7f9f-08db508d5412
Buna katılacağız. Siteye üye olursan takıma alırım. 2 maç oynanıyor zaten, katılım pek yok. Kişi başı 1 Euro ödül var. 2 simit 1 ayran yaparsın.
@Arthur Morgan @Whitebear D @Crowley @King of the Hell @Vvv katılıyor muyuz turnuvaya? Bu değil herhangi bir zaman.
Alınmamışız@Arthur Morgan @Whitebear D @Crowley @King of the Hell @Vvv katılıyor muyuz turnuvaya? Bu değil herhangi bir zaman.
6 kişilik takım kurmuş zaten, keeprdan iş çıkmaz gel benle oyna jffjdklskdksAlınmamışız
Arthur yoksa crowleyde yokArthur yok takımda.
Olmaz. Sen arthur hariç bir takımda turnuvaya katılmak istiyorum diye belirttikten sonra senle oynamam6 kişilik takım kurmuş zaten, keeprdan iş çıkmaz gel benle oyna jffjdklskdks
Ödüllü turnuvalara katılacağız, EUW hesabı olanlar varsa güzel olur.
Katılın da izleyelim güzel olurBen ben ben benbenben. Beni yaz beniiii
5v5lerde de rakibinim artık...Olmaz. Sen arthur hariç bir takımda turnuvaya katılmak istiyorum diye belirttikten sonra senle oynamam