Yok ya karşımda yine ölmeden durur biri. Vladı finale saklıyordum da c takımı biraz gözümü korkuttuğundan riske atmak istemedim. Keşke göstermeseydim. İlk 20 dakka ben vadiye inmeden önce king sizi çok öne geçirmezse biz alırız maçı. Ama çok zor o da .dRed ile bota duo indiğimizde tüm planlar etkisiz kalıyor
Niye lan.. Ne güzel oynuyorduk işte..
Kardeşim uzatma da yenin şunu, sizi biz yenicezYok ya karşımda yine ölmeden durur biri. Vladı finale saklıyordum da c takımı biraz gözümü korkuttuğundan riske atmak istemedim. Keşke göstermeseydim. İlk 20 dakka ben vadiye inmeden önce king sizi çok öne geçirmezse biz alırız maçı. Ama çok zor o da .d
dk 20'de vadiye 5-0-3 150f armlı bir bir @RedTeroR Vayne'si indiğinde de böyle konuşacak mısınYok ya karşımda yine ölmeden durur biri. Vladı finale saklıyordum da c takımı biraz gözümü korkuttuğundan riske atmak istemedim. Keşke göstermeseydim. İlk 20 dakka ben vadiye inmeden önce king sizi çok öne geçirmezse biz alırız maçı. Ama çok zor o da .d
Orası Crocus'un hatası. Yanlış pozisyon aldı biraz. Seste söyledim ben topu itmeye gideceğim diye. 10 canlı Lulu ile kule takası her türlü worth ama.@Crocus'u satması dışında bir eksisini göremedim.
Seninle başabaş gidecek top oyuncuları var.Yok ya karşımda yine ölmeden durur biri. Vladı finale saklıyordum da c takımı biraz gözümü korkuttuğundan riske atmak istemedim. Keşke göstermeseydim. İlk 20 dakka ben vadiye inmeden önce king sizi çok öne geçirmezse biz alırız maçı. Ama çok zor o da .d
Kim gidiyor başa baş?Seninle başabaş gidecek top oyuncuları var.
Midinizi ezebilecek en kötü kafa kafaya gidebilecek midleri var.
Jungleları zaten iyi.
Keko sup main,RedTeror canavar gibi.
Kazanma planın nedir ?