O 50 dakika maç neymiş öyle?Arındırı seviyorum. Solocarry atarken şart oluyor. CC seni durduran tek şey çünkü.
O kadar da sevmiyorum ya solocarry atarken lazım oluyor.
Kötü oynadım o oyun. Sadece kill almayı başardım gerçi takımım da kötüydü
O 50 dakika maç neymiş öyle?Arındırı seviyorum. Solocarry atarken şart oluyor. CC seni durduran tek şey çünkü.
O kadar yorucuydu ki anlatamam. Resmen 30 dk koşmuş gibi kalori yaktım sdaklfjlfasdO 50 dakika maç neymiş öyle?
Urgot mid çok iyi xd
biz yine de zıplatmalı carlar alalım sen basarsın arındırı hoplatmayaArındırı seviyorum. Solocarry atarken şart oluyor. CC seni durduran tek şey çünkü.
Yasuo malp mı geliyor?biz yine de zıplatmalı carlar alalım sen basarsın arındırı hoplatmaya
dünkü yasuo performansımı izlemedin iyi ki yoksa açık bırakmazdın yasuo yuYasuo malp mı geliyor?
Ya hepiniz yasuo olsanız ne yazar. @İnari var bizdedünkü yasuo performansımı izlemedin iyi ki yoksa açık bırakmazdın yasuo yu
Ya hepiniz yasuo olsanız ne yazar. @İnari var bizde
0-10 powespike ına vurduğumda kimse tutamayacakYa hepiniz yasuo olsanız ne yazar. @İnari var bizde
Auto tamamlama yapmıştım kendim yazmam lazımmış demek ki. Nickini küçük i ile yazsa düzelir aslında.I yazarak etiketle.