plattan azŞu kekoya plattan az diyen oyunu silsin agaaa. Zamanında dalgasına iyi oynuyor derdik gerçek oldu aahskjsksjskjs
Finale kalırsam arthura kayle dışında ban atmıyorum. Takımıma da danışırım tabi de ok derlerse ben her türlü ok'im.Finale kadar 3 ban. Final 5 ban.
Desteklerim hep seninleydi kardom umarım kalırsın ama inari ve kekoya kötü diyen @Cavitq11 le zor gibiFinale kalırsam arthura kayle dışında ban atmıyorum. Takımıma da danışırım tabi de ok derlerse ben her türlü ok'im.
Benim karakteri açık bıraksınlar ben de salarım.Finale kalırsam arthura kayle dışında ban atmıyorum. Takımıma da danışırım tabi de ok derlerse ben her türlü ok'im.
Valla opgg den falan bakın 1-2 sezon önce gold gördüm şimdi gümüşüm o zamanlar daha iyi oynuyordumSen nasıl gümüşsün ya turnuva da senin nami performansını gördüm çok iyidi. Q kaçırmıyordun, lux q sunun üstünden flash ile atlamalar fln. Namiyi öyle agrasif oynayan silver oyuncu mu olur
İnari çok iyi oyuncu bu arada. Takımımızın ikinci taşıyıcısı olacak diye düşünüyorum. Size tavsiyem jungleımıza dikkat edin.Desteklerim hep seninleydi kardom umarım kalırsın ama inari ve kekoya kötü diyen @Cavitq11 le zor gibi
Ben keko en beğendiğim oyuncu derken kızıyordun Tam ihtiyaç anında beklenmedik performanslar sergileyen biri. Sanki diğer maçlarda biz eğlenelim diye tek eliyle oynuyorda, zor maçlarda 2 elle oynuyor gibiŞu kekoya plattan az diyen oyunu silsin agaaa. Zamanında dalgasına iyi oynuyor derdik gerçek oldu aahskjsksjskjs
hee oldu canımBenim karakteri açık bıraksınlar ben de salarım.
Posterimi göster ona dellenir o hdksjksİnari çok iyi oyuncu bu arada. Takımımızın ikinci taşıyıcısı olacak diye düşünüyorum. Size tavsiyem jungleımıza dikkat edin.