Kardeşim iyi sup adcsini Challenger yapar. Sen raat ol.ADC'ne güveniyorsan yanına silver bir support al oynayalım dediğini. Ben bronz adamım yanına Crowley alıyorsun. Keepr'a yazık oğlum.
Kardeşim iyi sup adcsini Challenger yapar. Sen raat ol.ADC'ne güveniyorsan yanına silver bir support al oynayalım dediğini. Ben bronz adamım yanına Crowley alıyorsun. Keepr'a yazık oğlum.
Berkay kötü adc demek istemedin tabi. Ne iyi adamsin hsksjjs
Akşam geç karşımıza Keepr ile bottayız bir el.Olm ben yanimda iyi sup olmadığı için oynamayı sevmiyorum zaten. Gel adc vs adc yapalım direkt bu kadar istiyorsan hdksjks
Böyle olmaz yarım olmuş benim skoru da paylaş.
Bottan herkesi tasican:/@Bisküvi Fenerbahçeli olma ihtimalin var. Bu turnuva bu takımı destekliyorsan fenerli olma ihtimalin oldukça yüksek diyebilirim djdjsjsj
Net konuşalım biz bizeyiz burada Arthur bu takımla da kazanamazsa köyüne geri döner.
Kardesim su maci atmayın artık. Hayatimin en tilt maclarindan biri. Ama 18 saniyordum 16 kere ölmüşüm. Keepr nasil 22 kere öldün lan BDKJSKSJSO
Penaldo Arthur djsjsjsjjsBeklenen çıkışı yapamayan yetenekli forvet gibi Sudan liginde kariyeri bitirir.