Adam iki ligini bilmediğimiz arkadaşın olduğu takımı bozdurdu derin KF kendisini bu takımla ödüllendirdi.Net konuşalım biz bizeyiz burada Arthur bu takımla da kazanamazsa köyüne geri döner.
Adam iki ligini bilmediğimiz arkadaşın olduğu takımı bozdurdu derin KF kendisini bu takımla ödüllendirdi.Net konuşalım biz bizeyiz burada Arthur bu takımla da kazanamazsa köyüne geri döner.
Yanında @Whitebear D Lulu'su varken feedlersen Keko bile bir daha oynanmaz seninle.Beni taşımak kolay değil bazen efsane fedliyorum ama arthurun takımında bana benzer bir oyuncu bile yok.
Takımımda adc yok sende plat adc var. Hikaye anlatacaksan timsahı çağıralım beraber anlatın.Aynen kardesim takimin güçsüz. B güçsüz yenme şansınız sıfir tabi hdksjks
Ya ne demiri demir diye küme mi var Allah aşkına yeme bizi.Az oynamıştır.Demirimiz var la. Ama yetistiriyoruz turnuvaya kadar elmas olcak
3 ban pickte olsa 3 tane banı tek adama attıktan sonra kalan 2 şampiyon counterlanacaksa gene counterlanır zaten onun kaçarı yok ister first pick seçsin ister son pick.5 ban bir anda atılmasa da bu olay çok şey farkettirebilir. Çünkü diğer 2 banı yemek istemeyen iyi oyuncular seçimi erken yapmak zorunda kalacak bu da counter yeme şanslarını doğuracak. Bence şuan ki sistem iyi yani sadece finalin 5 ban olması. Diğer sorun da seçim sırası değişikliği olmaması .s Bu rotasayonları baya bi sınırlayacak.
Dün dc de daha güçlü takıma geldim diyordun. Keeprla birlikteyken a yı zor yendik dün. Aşırı güçlüsünüz ama yine tek atıcam sanaAdam iki ligini bilmediğimiz arkadaşın olduğu takımı bozdurdu derin KF kendisini bu takımla ödüllendirdi.
Takım arkadasımı bullyleyemezsin. Potansiyeli de var. En az elmas turnuva sonuYa ne demiri demir diye küme mi var Allah aşkına yeme bizi.Az oynamıştır.
Timsah vs beni kaçırma kral xdTakımımda adc yok sende plat adc var. Hikaye anlatacaksan timsahı çağıralım beraber anlatın.