Yemin ederim en prime dönemimde tank threshle tüm minyonları kule altında alırken dakka 10 da 80 farm yapamazdım.Keko'da yetenek ne arar oynadığı sampiyonlara bak bir xD
Yemin ederim en prime dönemimde tank threshle tüm minyonları kule altında alırken dakka 10 da 80 farm yapamazdım.Keko'da yetenek ne arar oynadığı sampiyonlara bak bir xD
Thresh devamlı oynuyordur adam ne var bunda xdYemin ederim en prime dönemimde tank threshle tüm minyonları kule altında alırken dakka 10 da 80 farm yapamazdım.
Will Salas plat civarı bir adc, sağlamdır.Will Salas ile Axose'nin performansını hiç görmedim hacı onun için bir şey diyemem eğer onlar da iyi carry şampiyonları oynuyorsa crowley iş yapar bence.
Keko sen misin la bu 18:15Yemin ederim en prime dönemimde tank threshle tüm minyonları kule altında alırken dakka 10 da 80 farm yapamazdım.
Bu videosuna bakmıştım:dKeko sen misin la bu 18:15-
Tam ezik hareketleri ya xdBu videosuna bakmıştım:d
@Cavitq11 al bak sen siteye atacaktın vsyi. Unuttun diye ben atıyorum:d
League of Legends (TM) Client 2023-05-08 14-31-48
Watch "League of Legends (TM) Client 2023-05-08 14-31-48" on Streamable.streamable.com
Olm ortada bir şey yokken laf atan sensin:d Öncesinde cuma günü videosunu yayınlayacağım diyen de sensin:d Ben paylaşınca mı ezik oldumaSDFLASDFTam ezik hareketleri ya xd
Şahsi meseleleri buraya taşıma olm xdOlm ortada bir şey yokken laf atan sensin:d Öncesinde cuma günü videosunu yayınlayacağım diyen de sensin:d Ben paylaşınca mı ezik oldumaSDFLASDF
Top Lane'de aslında oynanırken jungle duo bulursan güzel işte yaparsın gibi geldi tek başıma denediğimde çok pasif kalıyordu hero.Bu videosuna bakmıştım:d
@Cavitq11 al bak sen siteye atacaktın vsyi. Unuttun diye ben atıyorum:d
League of Legends (TM) Client 2023-05-08 14-31-48
Watch "League of Legends (TM) Client 2023-05-08 14-31-48" on Streamable.streamable.com