Abi 5 ban ne alaka ben bunu yeni öğreniyorum. En iyi oynadığım 3 champ banlanıyor 2 alternatifim de mi ban yicek şimdi hdjshskjs o zaman beni ortalama seviyeden sayıp takıma koy birdahakine
O 5 ban için özel turnuva kodu falan gerekliydi yani 5 ban pick isteseniz de yapamazsınız benim aklım oraya gitti.Abi 5 ban ne alaka ben bunu yeni öğreniyorum. En iyi oynadığım 3 champ banlanıyor 2 alternatifim de mi ban yicek şimdi hdjshskjs o zaman beni ortalama seviyeden sayıp takıma koy birdahakine
Umarım öyle bir saçmalık olmazO 5 ban için özel turnuva kodu falan gerekliydi yani 5 ban pick isteseniz de yapamazsınız benim aklım oraya gitti.
Kim yeni elemanımız.Cok heyecanlandim
Hiç namiye laf etme o maç benim gibi oynadınNami banlayın. @Keepr namisi adc ler için tehlikelidir. Ama hangi adc orası sürpriz oluyor
Özel koda gerek yok turnuva çekilişi diyince 5 banlı sistemi alabiliyorsun. Final de 5 ban var.O 5 ban için özel turnuva kodu falan gerekliydi yani 5 ban pick isteseniz de yapamazsınız benim aklım oraya gitti.
@LaughTale reis gelcek.Kim yeni elemanımız.Cok heyecanlandim
Denemedim bir bakayım atabiliyor muyuz diyeÖzel koda gerek yok turnuva çekilişi diyince 5 banlı sistemi alabiliyorsun. Final de 5 ban var.
Bende şimdi baktım sen diyince.Denemedim bir bakayım atabiliyor muyuz diye
Botlarla olmuyordur belki ben sana davet atayım bir deneyelim.Bende şimdi baktım sen diyince.