Naruto izlemediğim için bilmiyorum.Narutodaki Kaguya gibi bir karakter çıkmazsa zor.
Naruto izlemediğim için bilmiyorum.Narutodaki Kaguya gibi bir karakter çıkmazsa zor.
bir daha öyle bi rezillik görmeyiz inşallah :/ yok ya Oda yapmaz öyle şey, yapmaz dimi :/Narutodaki Kaguya gibi bir karakter çıkmazsa zor.
OP'da Madara gibi bi eleman olmadığı için öyle bir saçmalık görmeyiz diye düşünüyorum.öyle bi rezillik görmeyiz inşallah yok ya yapmaz oda öyle şey, yapmaz dimi :/
Konu dışı olduğu için fazla uzatmayalım. Başlamanı tavsiye ederim ama.Naruto izlemediğim için bilmiyorum.
Olmadı buRoger bilinmediği icin ayrı tuttum ama seri de WB'nin gençliği dahil aynı anda 2 amirali indirebilecek bir güç mevcut değil. Meyvelerine karşı 1v1 de bile uzuv kaybetme riski varken 2v1 imkansız. Salt güç ile yenemezsin 2 amirali aynı anda.
Ben de güçlü bekliyorum. Ama dediğin anlamda bir güç değil.Tek soru yüzyıllardır hükümeti amiraller mi ayakta tutuyor Monkey D.Dragon en büyük gücü 3 amiral olan hükümete karşı mı devrim yapmaya çalışıyor Denizcilerin ya da kutsalların arasında en tepede 2-3 amirali yerden yere çarpacak adamlar vardır. Atın fav'a bekleyin.