Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

• Gol D. Roger

Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

Kullanılan: 90 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    607
Son zamanlarda Amiral = Younkou diye düşünmeye başlamıyor değilim. Amiraller bence b.haki ve k.haki konusunda da çok aşırı sağlamlar, sadece meyve değil. Üstüne hayvan gibi meyveleri var ve uyanış konusunu da hesaba katarsak elde değil düşünmemem cidden. O yüzden 2 amiral alabilecek karakter yok diyorum.

Roger ve WB'nin prime halleri demişim. Luffy ve Karasakal'ın seri sonu halleri demişim. Zoro'nun Wano sonu hali demeyi unutmuşum. Onu eklemeye geldim.

İyide Roger Wb ile en üst seviyede 3 gün dövüş yaptı muhtemelen en güçlü dönemleriydi
Öyle farkındayım. Ancak ozamanki wb de şeytan meyvesi varmıydı bunu bilmiyoruz. Ayrıca bedensel dayanıklılık olarak wb nin daha güçlü olduğunu düşündüm prime halinde. Adamın kafasınin yarısı yokoldu. Vücuduna girmeyen kalmadı Roger bunlara dayanırmı bilemem.
Zaten eğer iki kişiye karşı savaşacaksa epey bir dayanıklılık olması lazım. Zaten Roger ve beyaz sakal korsanları arasındaki savaşın ciddi olduğunu bilmiyoruz. Bana kalırsa Roger ölümcül hasarlara beyazsakal kadar dayanamaz

Öyle farkındayım. Ancak ozamanki wb de şeytan meyvesi varmıydı bunu bilmiyoruz. Ayrıca bedensel dayanıklılık olarak wb nin daha güçlü olduğunu düşündüm prime halinde. Adamın kafasınin yarısı yokoldu. Vücuduna girmeyen kalmadı Roger bunlara dayanırmı bilemem.
Zaten eğer iki kişiye karşı savaşacaksa epey bir dayanıklılık olması lazım. Zaten Roger ve beyaz sakal korsanları arasındaki savaşın ciddi olduğunu bilmiyoruz. Bana kalırsa Roger ölümcül hasarlara beyazsakal kadar dayanamaz
Seni böyle düşündüren muhtemelen Rogerın Wb ye oranla küçük cüssesi ama Luffy bu tabuyu yıkıyor Luffy bile haki yokken o kadar dayanıyorsa yakalandığı zaman yakalayan dünya hükümetinin bile inanamayan bir adam Wb nin Mf deki halinden çok dayanır bence

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık