Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

• Gol D. Roger

Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

Kullanılan: 90 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    607
Wg'nin görünmeyen yüzünü güç olarak yorumlayanlar neye göre yorumluyor?

Ben bundan Im'i kastettiğini düşünüyorum mesela.

Denizcilerde şu an 6 tane hayvan gibi denizci var. 3 amiral, filo amirali, Sengoku ve Garp.

Tüm bu isimlerden daha büyük güce sahip olanlar ne yapıyor? Gorosei ile dizi mi izliyor?

Bir ara Oihükümrtğn kara ordusu vsr diyenler vardı. Her tarafın ada olduğu yerde ne karacısı?

Daha büyük güçleri varsa Xebec'i Garp ile Roger yerine onlar indirseymiş.

İlla ki güçlü olan vardır ama Akainu ayarı canavarların oturup Dragon'u filan beklediğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz bence.
+1

Vegapunk hariç saydığın şeyler işin para ve otorite kısmını mı oluşturuyor ?
Bu adamlar için amiraller geliyor değil mi? amiral'de derki s*erim kutsal ejderi ben dalgama bakıyorum diyorlar mı? (Garp hariç) lan adamların güçlü bir otoritesi var ve bunlar köleciliğin yasak olduğu dünyada bile köle satın alıp hiç kimseye hesap vermiyorlar.örnekle taçlandırayım belli bir bölgenin sahibi var bu bölge sahibi kuş uçsa haberi oluyor kendisinin altındaki adamlar karşısındaki insanın zaafını öğrenebilecek kadar istihbaharat ve yeterli elemanları varsa ise bu adam güçlü olarak sayılmaz mı? bak kişinin ne kadar kralllığa ve ya liderliğe layık olduğundan bahsetmiyorum. sana zaaf diyorum bilgide güçtür onu unutma sakın ve bir mevki söz konusu ise bu mevki kral ise elindeki insanları yönetme gücü olduğu göstergesidir elini taşı altına sokmasa bile.

Vay bee! Demek 5-6 tane denizci geleceğin kk tayfasını, yüzyıllarca giremedikleri Wano ülkesini, evrenin en güçlü ulusu Elbaf'ı, Balıkadam adasını, yüzbinlerce askeri olan Arabasta'yı, Marco ve ekibini, son olarak da Dragon'lu devrim ordusunu durduracak kadar güçlüymüş hee.. Vücudumda buna en son gülecek organım bile tepki veremedi :oops:

Wg'nin görünmeyen yüzünü güç olarak yorumlayanlar neye göre yorumluyor?

Ben bundan Im'i kastettiğini düşünüyorum mesela.

Denizcilerde şu an 6 tane hayvan gibi denizci var. 3 amiral, filo amirali, Sengoku ve Garp.

Tüm bu isimlerden daha büyük güce sahip olanlar ne yapıyor? Gorosei ile dizi mi izliyor?

Bir ara Oihükümrtğn kara ordusu vsr diyenler vardı. Her tarafın ada olduğu yerde ne karacısı?

Daha büyük güçleri varsa Xebec'i Garp ile Roger yerine onlar indirseymiş.

İlla ki güçlü olan vardır ama Akainu ayarı canavarların oturup Dragon'u filan beklediğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz bence.
Red Line karası çok büyük. Yeni Dünya çok küçük kalıyor karşısında.

Forumda çok tutarsız düşünceler görüyoruz bu aralar. Doğru veya yanlış demiyorum. Tutarsız sadece.

Kaido ve BM'nin fiziksel gücüyle Amiral ezen üyeler var. Sanki Teach, Shanks G4 tanklayacak savunma yapmadan. @Hakuba-EneL Bu konuda çok tutarlı mesela. Kaido ve BM'yi diğer Yonkolardan güçlü görenlere bir şey demiyorum.

Yine aynı şekilde meyve güçlerini karakter değerlendirmede güç saymayan bir kitle var. Meyvesiz Kuzan diye bir şey yok ki. Adam tekliyor işte. Şimdi de, gelecekte de.

Not: Sohbet geçmişinizi okumadım. Kimseye laf atmıyorum.
Logia kullanan Amirallerin sağ kollardan üstünlüğü yorulmamaları ve meyve üstünlüğü ,amiralleri devirecek saldırı gücün yoksa yenilmeye mahkumsun, bir süre sonra üstünlüğü ele geçirirler ,haki yoruyor adamı bu yüzden amiraller hakiye ihtiyaç duymaz hatta kullanmaz ,bana göre Akainu delerse Teach iyileşemez,shanksı'da öldürebilir.

Demek ki Roger o kılıcı uzun süre kullanmamış veya her önüne gelene haki basmamış.
Onu kast etmedim. Sanki hakini birini savurmuyorda kılıcında biriktiriyor gibi.
Bu nasıl chakra depolamışsa ryuma ve mihawk"ta haki depolamış bıncı. Yani güçlü düşmanla alakalı değil olay. Öyle olsa roger, wb"da karartırdı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık