Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

• Gol D. Roger

Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

Kullanılan: 90 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    607
Ama Big Mom Queen'i aradan çıkarmıyor bak ilgini çekerim. Aokiji'den sonrasında Jozu'yu vinçle kaldırıyorlar.
Öyle bakarsak CC de Luffy'i indiriyor tamamen meyvesel bir durum bu ne yapalım şimdi CC, Kata'yı tek mi alsın yani ?

Diğer tarafta Big Mom'un gücü herkese atar :bilmem:

@Miyata Ichirou düşene kadar böyle gider, Hody haplandığında WB'den üstün fiziksel gücü vardı olur yani o hava düşene kadar.

Ama Big Mom Queen'i aradan çıkarmıyor bak ilgini çekerim. Aokiji'den sonrasında Jozu'yu vinçle kaldırıyorlar.
Queen vurmuyor bile nerdeyse çünkü Queen'e.Meyve kullanmıyor,haki kullanmıyor,kafa gidik.Bu kadın ileri seviye b.haki kullanabiliyor bide.Direk fiziksel gücüyle eziyor sırf Queen'i.

Linlin'in eline iyi bak.Luffy neden g4ten hemen çıktı diye soruluyordu ya.Bence bunun cevabı net bu panel.Kadın ileri seviye b.hakiyle sırf savunarak çıkarıyor gibi.

Öyle bakarsak CC de Luffy'i indiriyor tamamen meyvesel bir durum bu ne yapalım şimdi CC, Kata'yı tek mi alsın yani ?

Diğer tarafta Big Mom'un gücü herkese atar :bilmem:

@Miyata Ichirou düşene kadar böyle gider, Hody haplandığında WB'den üstün fiziksel gücü vardı olur yani o hava düşene kadar.
Buza karşı koyani gördük ama. WB dondurulamamıştı. Dof'ta mesela dondugu halde kirabilmisti buzu. Bir anda oksijensiz kalmaya dayanacak adam var mıdır bence yoktur. Kıyaslaman pek olmamış. Diğer taraftan toyluguna da verebilirsin olayı. :S

Yeti kardeşler mesela Zoro'yu bayılmıştı. :D Onlar farklı konular.

Aokiji'nin olayını tamamen meyveye yıkmışsın o mantıkla WB'nin de olayını meyvesine yıkalım. Akainu'yu indiremezdi yoksa mı diyek ne diyek.

Buza karşı koyani gördük ama. WB dondurulamamıştı. Dof'ta mesela dondugu halde kirabilmisti buzu. Bir anda oksijensiz kalmaya dayanacak adam var mıdır bence yoktur. Kıyaslaman pek olmamış. Diğer taraftan toyluguna da verebilirsin olayı. :S

Yeti kardeşler mesela Zoro'yu bayılmıştı. :D Onlar farklı konular.
Tamamen boş yapıyorsun yine :artiz:

Bahsettiğin karakterler de meyveleri sayesinde kurtuluyorlar, Queen'e olan olay Aokiji'nin yaptığı ile falan aklanmaz ne zaman göz göze bir komutana karşı Amiral böyle bir başarı sergiler o zaman haklarını veririm. Zaten ben Amiraller güçsüz çıkacak diye de diretmiyorum sadece attıkları tek bir temiz vuruş görmek lazım diyorum. Yeti kardeş olayı da pusuya düştü Reis yoksa gelmez öyle şeylere hem hava da kötüydü galiba :oleyo2:

Kadına karşı fiziksel gücüyle girmeye çalıştı ezilmesi normal. Big Mom saf güç anlamında serideki zirve isimlerden biri. Amiral'lerin o tarz şovları yok olmaz da. Ama Aokiji senden dondurma yapıyor işte.:D
Forumda çok tutarsız düşünceler görüyoruz bu aralar. Doğru veya yanlış demiyorum. Tutarsız sadece.

Kaido ve BM'nin fiziksel gücüyle Amiral ezen üyeler var. Sanki Teach, Shanks G4 tanklayacak savunma yapmadan. @Hakuba-EneL Bu konuda çok tutarlı mesela. Kaido ve BM'yi diğer Yonkolardan güçlü görenlere bir şey demiyorum.

Yine aynı şekilde meyve güçlerini karakter değerlendirmede güç saymayan bir kitle var. Meyvesiz Kuzan diye bir şey yok ki. Adam tekliyor işte. Şimdi de, gelecekte de.

Not: Sohbet geçmişinizi okumadım. Kimseye laf atmıyorum.

Tamamen boş yapıyorsun yine :artiz:

Bahsettiğin karakterler de meyveleri sayesinde kurtuluyorlar, Queen'e olan olay Aokiji'nin yaptığı ile falan aklanmaz ne zaman göz göze bir komutana karşı Amiral böyle bir başarı sergiler o zaman haklarını veririm. Zaten ben Amiraller güçsüz çıkacak diye de diretmiyorum sadece attıkları tek bir temiz vuruş görmek lazım diyorum. Yeti kardeş olayı da pusuya düştü Reis yoksa gelmez öyle şeylere hem hava da kötüydü galiba :oleyo2:
O mantıkla WB'nin Akainu karşısındaki performansını hep meyveye yükleyek, temiz vuruşunu da görmedik.

Biz bunu biliyoruz hakini kılıca aktardığında siyah olacağını ama bizim daha bilmediğimiz şey ne ? bunun ne kadar spesifik bir gücü olduğunu bilmiyorum örneğin onu bana anlatabilir misin?
kılıcın kara olması ''bence'' bir sonuç.Yani kılıç kara diye güç vermiyor koka basıldığı için zaman içinde siyahlaşmış. kılıcı siyah yapan pek az örnek olduğu için bu kişilerin çok üst seviye b.haki kullanıcıları olduğunu söyleyebiliriz ancak. h.haki'nin işlevlerinden biri eğer kişinin mevcut haki miktarını artırıyorsa ki bence öyle, bu arkadaşların h.haki kullanıcı olma ihtimali olduğunu söyleyebiliriz bir de. Fakat kara kılıç oluşturabilecek kadar hakisi olan biriyle aynı seviye hakisini vücudunda kullanan arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum. Baskın olan kimse darbeden daha az etkilenen o olacaktır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık