Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

• Gol D. Roger

Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

Kullanılan: 90 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    607
Xebec için Sengoku Roger'ın en güçlü rakibiydi diyor.Garp ve Roger bu adama 1v1 girmemiştir bence hiçbir şekilde.

Ben direk Teach'in misyonundan hareketle diyorum bunu.Teach hedefi bence bu adam gibi olmak.Öyle bir durum ortaya çıkarsa bu adamın evrendeki en güçlü adam olması normal gibi bence.Roger ve WB zirve bence de değildir o savaşta ama Garp ve Roger'ın ikiye bir giriştiğini düşünüyorum ben.
En güçlü rakibi demiyor, ilk ve korkunç diyor.

Arkadaşlar gelecekten bahsetmeme izin verin. Benim tahminim ve hatta Odanın kendi beyanıyla açıklayacak olursak; Son savaşta veya son savaştan önce çok güçlü düşman veya düşmanlar göreceğiz. Oda son savaşta göz bantlı bir korsanın çıkacağını söylüyor. Nasıl ki Naruto en güçlü oldu Luffy o seviyeye çıkar mı bilmem ama amiral gücü dediğiniz şeyi çıtır çerez olarak göreceğimiz zamanlar yakındır. Her gelecek olanın yakın olması gibi. Bırakın 2 amirali şuana kadar tanıdığımız bütün amiralleri tek başına yenecek karakter veya karakterler çıkacaktır.
Muhtemeldir zaten hükümet kodamanlarının akaynuya sarf etmiş oldukları siz sadece görünen köysünüz, bu hükümet daha nelere sahip tarzı sözler ve mukabilinde akaynunun kodamanlara sarf etmiş olduğu sözlerden dolayı kodamanların cevaben sanma ki bu sözler sineye çekilecek vakti gelince defterini düreceğiz demesi, çizer altyapısını oluşturmaya başlamış sanki.

Roger - Garp ve Wb'nin o savaşta zirve hallerinde olduğunu ve o noktadan sonra gelişmediğinimi düşünüyorsun yani? Yaş konusu mangakanın fantezisi hikayenin işleyişine de bakmak lazım.
Niye gelişsin? Hikayeye ne katabilir ki gelişmeleri? Shanks 33 yaşında yonko olmuş. O zaman şimdi kk olsun. Ya da ilerleyen yaşında.

40 yaşından sonra bile gelişen adamlar var 40 bir sınır değil.Urouge 46 yaşında pacifistayla zar zor kapışıyordu 2 yıl sonra Snack'i indirmiş ama.
Mangaka onu çaylak olarak tanıttı fakat.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık