Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

• Gol D. Roger

Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

Kullanılan: 90 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    607
WB akainuyu bariz gömdü arkadaşlar.Cok rahat Gider bir amiral daha gömebilirdi

Bence seri sonunda luffy ile üç amiral bile alabilir

Şuanda Kaido da iki amiral alabilir

Basiretsiz Garp'ın bile(sevmem kendisini) Mf'deki haliyle Akainu'yu gömeceğine emindim. Bu adamın gençliği amirali komaya sokar. Bir de Garp'tan güçlü olan Wb ve Roger'ı düşününce... Yumurta kırar gibi kırar kafalarını.

Ölü? Dünyanın En Güçlü Adamı,Akainuyu en güçlü depremiyle birkaç dakikalığına durdurdu sonra Akainu kalkıp bütün Kumandanları çiğnedi.Nereye dibe sokuyor?
"Ölü ?" Ciddi misin ?! Adam öldüğünde aldığı darbeleri açıkladılar. Geminin doktoru Sağ kolu Marco'nun dediklerinide duymadın heralde yada shanks geldiğinde boruya bağlı olduğunu falan bunların hiçbirini okumadın, görmedin galiba Adam yaralarında fatihin hakisini kullanamadı Squardın kılıç darbesini gözlemiyle sezemedi Ölüden beter ne ölüsü haklısın. Kusura bakma ama şu haldeki bir imparatora kaybediyorsan. Birkaç komutana artistlik yapmışsın ne yazar. Tüm Yonkoular iki amiral alacak güçte olmasada Prime Beyazsakal, Roger kesin alır nokta

Xebec,Roger,Garp,WB,bunlar alabilir bana göre.Güncel yonkolardan gidersem Teach mümkün değil ama 1v1 de alır.Kaido ve Linlin featlere göre düşünürsem gayet alabilir.Shanks'ı en güçlü yonko bekliyorum o da belki alabilir.Dragon falan alamaz ama yok öyle bir dünya.

Garp'ta alır diyeceğim ama Marineford Arc'ta "Sengoku iyiki tuttun yoksa Akainu Garp'ı öldürecekti." diye dalga geçen bir forumda şansımı fazla zorlamak istemiyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık