Ahahaha yani senin mantığınla düşünürsek öldürebilirler tabi.Yok 2 amiral indirebilecek kişiler diye bir konu. Bu dediklerim indirir ayrıca Yonkou da indirebilir diyorum. Nasıl bir ruh halinde olduğumu anla artık
Ahahaha yani senin mantığınla düşünürsek öldürebilirler tabi.Yok 2 amiral indirebilecek kişiler diye bir konu. Bu dediklerim indirir ayrıca Yonkou da indirebilir diyorum. Nasıl bir ruh halinde olduğumu anla artık
Mf leş bir arktı. Hakilerini merak ediyorum amirallerin.Ahahaha öyle demek istemedim ama iki amiral artı iki yıkıcı meyve bir Yonkou'yu alır kesinlikle. Bire birde zaten Yonkoular şanslı ama iste iki amiral sıkıntı çok zor çok.
Amiraller gerçekten kara kutu gibi oldu. Hala hiçbirşeyi tam olarak bilmiyoruz. Bu Amiraller secilirken genel kistas ne acaba hakimi, meyvemi, dayanıklılık mi? Birde Rugyoku ve Fujitorayi seçen kişilerin güçleri ne seviyede? Yanı seçen kişilerde en az onlar kadar iyi olması gerekiyor bence.Mf leş bir arktı. Hakilerini merak ediyorum amirallerin.
SayendeÇok şükür bugün de güldük.
Çünkü tayfalarıda var.Madem 2 amiral 1 yonkou indiriyor, bu toplam 4 amiral olan denizciler niye ittifak duyunca yusuf yusuf oluyor?
Denizciler de de 2 amiral adayı, sengoku,garp, sentomaru, vs....Çünkü tayfalarıda var.