Velet Marco'yu sizin haki master Shanks'a salmamış mıydı? Büyükleri dediğin başarısız hayvan terbiyecileri mi?Rayleigh ilk önce velet marcoyu yensin ondan sonra gelsin büyüklerinin elini öpsün.O zaman bir kıymete biner belki.
Velet Marco'yu sizin haki master Shanks'a salmamış mıydı? Büyükleri dediğin başarısız hayvan terbiyecileri mi?Rayleigh ilk önce velet marcoyu yensin ondan sonra gelsin büyüklerinin elini öpsün.O zaman bir kıymete biner belki.
O kekolara kalsa Teachleri Marco ve geriye kalanlar da durdurabilir diyordu çok takmamak lazım.Ki Aokiji bana göre Akainu hariç diğer amirallerden güçlü bir adam.Fuji'yi,Kizaru'yu gayet yenebilir Mihawk.Aokiji için 3 gün yas ilen eden 5 extiyar ondan daha güçlü birini 3-5 çapulcunun arzuları doğrultusunda kendine düşman ediyor....... Çok mantıklı.
Marco'ları yenememek eşşeğe tek atamamaktan çok daha normal bir şey Luffy'ye tek atamadı bu herif xd.Velet Marco'yu sizin haki master Shanks'a salmamış mıydı? Büyükleri dediğin başarısız hayvan terbiyecileri mi?
Karasakalı durdurabilecek tek ekip Marco'lardı. O konuşmanın sebebiy o'ydu sanki. Bildiğin gibi 3 yonko da hamle yapmadı karasakala karşı. Sonuç it-köpek çektikleri bir adamla yas tuttukları bir adamı aynı seviyeye koyuyorsun. Anında kapının önüne koydular bak. Hiç tereddüt bile etmediler.O kekolara kalsa Teachleri Marco ve geriye kalanlar da durdurabilir diyordu çok takmamak lazım.Ki Aokiji bana göre Akainu hariç diğer amirallerden güçlü bir adam.Fuji'yi,Kizaru'yu gayet yenebilir Mihawk.
Fitness yapan gereksiz herif işte. Havalı giriş yapıp Squardo ile iş çevirsin arkadan.Marco'ları yenememek eşşeğe tek atamamaktan çok daha normal bir şey Luffy'ye tek atamadı bu herif xd.
Weevil da oldukça güçlü bir adam büyük ihtimal onu da kapıya koydular Direk bundan seviye çıkarmak doğru değil bence Fuji Mihawk'ın adasına gitse tüm sorular cevaplanacak aslında daKarasakalı durdurabilecek tek ekip Marco'lardı. O konuşmanın sebebiy o'ydu sanki. Bildiğin gibi 3 yonko da hamle yapmadı karasakala karşı. Sonuç it-köpek çektikleri bir adamla yas tuttukları bir adamı aynı seviyeye koyuyorsun. Anında kapının önüne koydular bak. Hiç tereddüt bile etmediler.
Harbi rezillik yalnızFitness yapan gereksiz herif işte. Havalı giriş yapıp Squardo ile iş çevirsin arkadan.
Filo amiral ve amiral bir oldular. Cümle heybetli duruyor değil mi? Nedeni ise; Squardo'yu kışkırtıp düşmanı arkadan vurmak.
Şarapçıyı başka şarapçıyla savunma bana,yavaş shanks'ın da ne melun olduğunu iyi biliriz.Velet Marco'yu sizin haki master Shanks'a salmamış mıydı? Büyükleri dediğin başarısız hayvan terbiyecileri mi?
Alıntılama diyip uzaktan kondurma yapıyorsun reis,kararını ver ona göre tartışalım.Ray'in Oden dururken Marco'yla dövüştüğünü düşünmek...
Koca karı Sengoku vereyim?Şarapçıyı başka şarapçıyla savunma bana,yavaş shanks'ın da ne melun olduğunu iyi biliriz.