Korsanlar Kralı değil, Dünyanın Kralı gelse, ikisini aynı anda alamamalı bence.Son korsanlar kıralı..... ^^
Korsanlar Kralı değil, Dünyanın Kralı gelse, ikisini aynı anda alamamalı bence.Son korsanlar kıralı..... ^^
İm ve Roger üzücü galibiyetler alır. Bunlardan gayrısı da çıkmaz....Korsanlar Kralı değil, Dünyanın Kralı gelse, ikisini aynı anda alamamalı bence.
Kizaru muhteşem biri çoğu zaman ciddiye almadığı için güçsüz gözüküyorFuji Kizaru'dan güçlü birisi benim için Akainu ve Aokiji yener ama Fuji'yi diye düşünüyorum.En zayıf amiral ise Greenbull'dur bence.
Kizaru sırf ciddiye almadığı için çok güçlü görülüyor yahu.Kizaru muhteşem biri çoğu zaman ciddiye almadığı için güçsüz gözüküyor
bak bu da mantıklıKizaru sırf ciddiye almadığı için çok güçlü görülüyor yahu.
Ciddiye alsa çok daha güçlü olurdu.Mfde adamın sahaya inmesine bile gerek yok.Oturduğu yerden herkesin kafaya lazer atabilecekken aşağı inip tekme atıyordu millete.Anahtarı ortadan vuran adam ciddi olsa Mfde ''Şuna tek atayım.Dur şuna da tek atayım.Aha buna da tek attım.'' gibi gezerdi.Kizaru sırf ciddiye almadığı için çok güçlü görülüyor yahu.
Kardesım daha bu adamları kımler tek basına alabılıyor bılmıyoruz(sengoku ve garp). Sen nedıyosun Allah askına?Amiral ikilisi şöyle olursa n'olur?
Sengoku ve Garp.
Hadi Garp amiral değil diye şöyle olsun:
Sengoku ve güncel Akainu.
Bu ikilileri kimse tek başına alamaz bence.
İki amirali aynı anda yedirenler düşünsün orasını.Kardesım daha bu adamları kımler tek basına alabılıyor bılmıyoruz(sengoku ve garp). Sen nedıyosun Allah askına?
Amirallar akıllı pıtırcıklarYok ben buna katılmıyorum. Yonkoular insan değil sıkıntılılar.