Onu bilmiyorum. Nerde geciyordu?
Reyli Kizaru çizdi diye Kizaru gömüyorsun. :/
Onu bilmiyorum. Nerde geciyordu?
Hangi arc bu? Ve Teach'in seviyesiydi neydi bu arc?
Reyli Kizaru çizdi diye Kizaru gömüyorsun. :/
2 meyveli Akainudan kaçtıkları yer.Hangi arc bu? Ve Teach'in seviyesiydi neydi bu arc?
1v1 kimsenin olmadığı ortam da iş çok karışır.Mf'yi gördükten sonra sağlıklı bir Wb'nin bunu yapamayacağını düşünmen garip.
Wb'nin işine gelirdi kimsenin olmaması.1v1 kimsenin olmadığı ortam da iş çok karışır.
Doğru bir yorumBakın gençler size ufak bir kaç anektod geçeyim belki biraz amiralleri anlamanızı sağlar.
20 yıldan fazladır devam eden bir seri var ve bu seride amiral 2 kere mağlup olmuş(birini bazı kesim kabul etmez belki) Biri başka bir amirale kaybetmiş diğeri Serinin güç açısından o dönemki zirvesine ki sonraki son saatlerine yarım beyinli olarak devam etmiş dedemiz.
Sonra bu karakterler denizci oluşumunun zirve güçleri,dünya hükümetinin en büyük savaş gücü olarak geçiyor.Mangada yazıyor la ben kıçımdan sallamıyorum.Denizcilerin yonkousu konumundalar en basit şekilde örnek verebilirsek.
Seride Coby diye bir veletin hayali amiral olmak ve serinin anakarakteri ben Kk olacaksam sende bu güçte olmalısın diyor.
Ardından zamanatlaması geliyor Kafa dede (adını unuttum) diyor ki KK mi olacaksın yonkouları ve amiralleri geçmen gerekiyor.
Ondan bir kaç bölüm sonra Luffy yonkou amiral farketmez hasır affetmez diye gaza geliyor.Şu karakterleri aynı kefeye koyuyor.
Serinin yazarı bu karakterlere o kadar hürmet gösteriyor ki hep efsanae japon aktörlerden aşırıyor konseptlerinde.
Sonra bir FB çiziyor KK olmadan önceki Roger denizci amiralleri olan Garp’ı ve Sengoku’yu gönderin sizler çöpsünüz diyor.
MF diye bir arc çizmiş.Neyse bu örneklere gelecek cevaplara 10 yılda alıştığım için yormayım kendimi.
Ulan seriye hiç başlamamış biri şurdaki yorumları görse her arcta bir tane amiralin paket olduğunu sanır.
Ve en önemli nokta Luffy daha bir amiralle vs dahi atmadı.O kadar kolay aşılacak olsa şu ana kadar Luffy 5 tane amiral eskitmişti.Şiki muamelesi yapmayın şu krallara.
Gozlem hakisi zayifmis o zaman. Iyi Luffy'nin son savasta Teach'i nasil alacagi belli olmus oldu ama guc konusunda halen degismedi gorusum Elde edecegi ve etmis oldugu gucler halen 3 amirali alabilecek ihtimalini guclendiriyor.2 meyveli Akainudan kaçtıkları yer.
Sayar misin 20tanesini? Bir tanesi eksik olursa sil mesaji lutfen komik durmasin sonraAmirale zirve güç diyorlar amiral yenecek 20 tane karakter var
Akanın da işine gelebilir. Savaş alanını komple lav yapabilir uyanış açtıysa.Wb'nin işine gelirdi kimsenin olmaması.