nE. Bende seviniyorum deli tayfa kurdum diye. 3. 4. adam da sınır var mı?Kuralları okursan böyle bir tayfa kuramayacağını anlarsın 2. adam da n 1tane alabiliyorsun
nE. Bende seviniyorum deli tayfa kurdum diye. 3. 4. adam da sınır var mı?Kuralları okursan böyle bir tayfa kuramayacağını anlarsın 2. adam da n 1tane alabiliyorsun
lan onda da mı sınır 2? neyse samuraylardan coştururum bende.nE. Bende seviniyorum deli tayfa kurdum diye. 3. 4. adam da sınır var mı?
Diyar diyar gezip doğal su kaynaklarını kontrol etmekten iyidir.10 tane Luffy'yle anca bal fabrikası işletirsin.
Su hayattır yeğenDiyar diyar gezip doğal su kaynaklarını kontrol etmekten iyidir.
Yürü be @RaidenDiyar diyar gezip doğal su kaynaklarını kontrol etmekten iyidir.
Arkadaşlarının hayatı pamuk ipliğine bağlıyken yanlarında olmak da hayattır.Su hayattır yeğen
Konuştu, beleş kılıçlarla bir yere gelmeye çalışan kişinin fanı. Zoro en son ne zaman düzgün vs atmıştı ya? 2012? 10 zoro verseler onu da başka yere kaybolur.10 tane Luffy'yle anca bal fabrikası işletirsin.
Ben de şöyle bir yorum yapayım öyleyse, Gaban Ray'ın yeterli olmayacağını düşünüp 2v1 yapmayı düşündü, Roger'de bunun da yeterli olmayacağını düşünüp tek girdiGaban işi direk çözmek istedi, Ray kabul etti. Roger kendine aldı. Oden orada top gibi sağa sola sekecekti muhtemelen.
Üstelik Kaido'nun galibiyetleri ortada.
Pamukmuş iplikmiş bunları nakamasını hem de savunmasız, güzel bir bayanı kodese tıktırıp hayatını tehlikeye atanlar, BM ordusuna karşı ben yemek yemem triplerine girenler düşünsün canımArkadaşlarının hayatı pamuk ipliğine bağlıyken yanlarında olmak da hayattır.
@monkey D. chris
Sen de vur kardeşim sırf destek yetmez. :/
10 tane Luffy deyip geçme. 30 tane Zoro alabilirsin : ))10 tane Luffy'yle anca bal fabrikası işletirsin.