Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1184 Spoiler Yorumları

Dofu anlamak için iyi bir empati lazım. Kendini Dof'un yerine koyup öyle değerlendireceksin, yoksa hata yaparsın.

En basiti günümüze uyarlayın, en büyük zenginliği hayal edin, sonra babanız desin ki ben bu hayatı bırakıyorum, lanet olsun kapitalizme, yaşasın halkların kardeşliği, deyip köye taşınsın, tavukların, ineklerin içine yerleşin, anneniz fare b.kundan hantavirüs kapıp ölsün, içinde yaşadığınız köylüler de sizi mezhebinizden dolayı diri diri yakmaya çalışsın. Ne yapacaksınız, köylülere mi düşman olacaksınız yoksa tüm bunlara neden olan babanıza mı ?

ABD'nin en ünlü cinayet olaylarının içinde ailesini katledip mirasa çökme hikayeleri var, ki o çocuklar Dof'un yaşadığının binde birini yaşamamışlar.

Dof'u eleştiren arkadaşların varsa tüm malvarlığını alıp suratlarına bakacaksın ne hissedecekler diye.

Brook'un tekniğinin orijinali aşırı karizmatik ve etkili.

Brook'un tekniği ise karizmatik olmakla birlikte yazarın zaman farkını abartması nedeniyle bir halta yaramayacak bir teknik. Tekniğin etkisini göstereceği zaman aralığında adamlar gelip katliam yapabilirler misal. Güncelden örnek vereyim, Brook Gunko'yu zaman ayarlı kesmiş olsun, Gunko o arada Brook'u dövdü, Usopp'u dövdü, Luffy ve Loki'yle kapıştı, sonra buza hapsedildi, kılıcın etkisinin daha yeni ortaya çıktığını, buzda baygın yatan Gunko'da kesik oluştuğunu düşünün.
Ben onun zamanını Brook'un ayarladığını düşünüyorum. Bu kesişi ne zaman yapsa tekniği bitirmeden kesik oluşmuyor. Ne zaman kestim derse o zaman kesik oluşuyor. Büyük ihtimalle onu da kendisi ayarlıyor.

Bu arada önce ki sayfalarda attığım Davy D. Brook videosu adamın yaptığı teori cidden tutacak gibi...

Şimdi de böyle birşey var....

Ve bu Luffy'nin gülünç gelen çocukca bulunan ve sürekli bu hayali anlatırken havaya bakması sonucu aslında hayalinin AY a gitmek olduğudur. Herşey son bulduğunda o aslında AY a gitmek istiyor. Bu da herkese imkansız çocukca ve gülünç geliyor.

NOT: Videoların Türkçe seslendirmeleri mevcut ayarlardan Türkçe dublajı seçin.

Son düzenleme:
Shanks ile Mihrak hemen hemen aynı yaşdalar. Shanks doğduğunda tanrı vadisi olayı yeni olmuştu. Mihrak!ın bu anlatılan Flashback döneminde doğmuş olması imkansız. Mihrak en fazla Gunko'nun çocuğu olabilir. Yaş olarak en uygun olan o.
Mihrak’ın kim olduğunu düşünen ben;

Imu, Gunko’yu kaçırıp bir de Mihawk’ı mı peydahlamış. Eğer öyleyse Mihawk reisim anasını kaçıran Imu köpeğinden intikamını alır.

Mihrak’ın kim olduğunu düşünen ben;

Imu, Gunko’yu kaçırıp bir de Mihawk’ı mı peydahlamış. Eğer öyleyse Mihawk reisim anasını kaçıran Imu köpeğinden intikamını alır.
Anasını kaçırmış olmuyor. Kaçırıp karısı yapıp oğlunu dünyaya getirmiş oluyor :D İntikam alacak bi durum yok yani açıkcası. Ayrıca göz muhabbetinden ötürü IMU ve Gunko birleşimi sonrası Mihawk'ın olması çok doğal görünüyor. IMU bunun peşine düşmemesi ise varlığının tamamen silinmiş bilinmez olmasını istemesinden ötürü olabilir. Ama gizemli durum devam ediyor. Ya bir akrabalık var ya da bir baba oğul ilişkisi var. Esperialı da çıkabilir belki Mihawk belli mi olur.

Bu arada Gunko'nun oğlu olabilir de yaşı müsait.

Anasını kaçırmış olmuyor. Kaçırıp karısı yapıp oğlunu dünyaya getirmiş oluyor :D İntikam alacak bi durum yok yani açıkcası. Ayrıca göz muhabbetinden ötürü IMU ve Gunko birleşimi sonrası Mihawk'ın olması çok doğal görünüyor. IMU bunun peşine düşmemesi ise varlığının tamamen silinmiş bilinmez olmasını istemesinden ötürü olabilir. Ama gizemli durum devam ediyor. Ya bir akrabalık var ya da bir baba oğul ilişkisi var. Esperialı da çıkabilir belki Mihawk belli mi olur.

Bu arada Gunko'nun oğlu olabilir de yaşı müsait.
Kızı kaçırıp aklını bulandırmış, senelerdir yanında tutuyor, oğlunu da unutturmuş. Kutsalların dış dünya halkına nasıl davrandığını da göz önünde bulundurursak, Gunko’nun rızası olmadığı kesin gibi. Mihawk reis anasının intikamı uğruna kendi saltanatını kurmuş, babasını da ileride devirecek;

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık