Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1184 Spoiler Yorumları

Bölüm hakkında elimizdeki tek şey, 1184’üncü bölüm olacağı; bu nasıl spoiler? Çeviri için teşekkürler.

Arkadaşlar herşeyi geçtim de Brook'un gerçek adı Davy D. Brook olduğu söyleniyor. Davy Klanına mensup olduğunu söylüyorlar yurt dışında... Böyle bir duyum ve teori varmış. Aslında yapısal ve cilt tonu olarak saç tasarımı göz tasarımı yüz tasarımı olarak da Teach tarafına çok benziyor.

Ayrıca Zoro'nun bu kesiş tarzını öğrenmesi lazım. Adam öyle bir teknik kullanıyor ki kişiler bir iki saat de geçse kesildiklerini anlamıyorlar.

Gidip Kinemon'un ateş kesme tekniğini çalana kadar.

Ve birşeyi farkettim. Bu kral da Davy clanından olma ihtimali çok yüksek. Ayrıca Shanks'in babası god valley'de bir kadınla birlikte oldu ve çocuğu oldu. Tanrı vadisinde kimler vardı? Davy clanı vardı genellikle... Acaba mı? Onlarda da bir Davy kanı olabilir mi...
Zaten tayfadaki herkes tanınmış bir yere/soya bağlanıyor. Çok inandırıcı! Koskoca One Piece evreninde bunlar nasıl denk geliş, Mugiwara tayfasına bak hele...

Brooks Davy olsa ne yazar, Gunko onun kızı olsa ne olur? Seriye bi cacık katmaz. Brook'u aşağılamak istemiyorum ama serinin ilerleyişinde Brook'u ilgilendiren bir şey olmaz, olamaz da. Olsa da seride ve gidişatta çok çok büyük bir fark yaratmaz:p

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık