Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1184 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar haklı olamazsın. Bir de şu çöpün 800 yıldır yıkılmayan bir otorite olduğunu düşünsene... Ya da dur, düşünme. Ben düşündükçe kan beynime sıçrıyor.
Roger, Rayleigh, Gaban o esnada karı kız derdindeydi.
Whitebeard ille de aile ille de aile diye mal mal dolaşıyordu.
BigMom bilmem kaçıncı çocuğa hamile kalıyordu.
Garp desen sessiz sedasız maaş almaya devam etti.
Kaido desen Oden'i dans ettirmekle meşguldü.
Bi Xebec çabaladı ona da Harald yardım etmedi.
Şimdi de Dragon tüm işi Luffy'e bırakarak inanılmaz bir çaba gösteriyor hükümeti yıkmak için.

Imu yıkılmayan bir otorite değildi aslında. Düşmanları bizim ülkenin muhalefeti gibi muhalefetti.

Şuraya Zoronun eksik kalan fbsini koysaydı bazı kişiler ağızlarının suyunu akıta akıta konuşurlardı Brook olunca burun kıvırıyorlar sarmadı beğenmedim banane diyorlar.Halbuki tayfanın fbleri çok güzel ilerler hep.Geçen bölüm yine iyiydi ona bile ne laflar söylediler.

Tayfadan nefret ettirecek adam ya yemin ediyorum. Su hayat hikayesini gunko ile karşılaştıklarında versen gıkım çıkmaz. Oturmuş balık reis soru soruyor bu da anlatıyor bizde okuyoruz olayı kes ya. Yanda tanrılar savaşı var, herif adaya geldiğinde herkes hakisini hissedip yusufluyor ama bizim beyler nedense muhabbete geçtiler. Sırası mı gerçekten ? Boşta olan herkesin su an yapması gereken şey muhabbet değil. Neyse Kötü yazarlık

Şuraya Zoronun eksik kalan fbsini koysaydı bazı kişiler ağızlarının suyunu akıta akıta konuşurlardı Brook olunca burun kıvırıyorlar sarmadı beğenmedim banane diyorlar.Halbuki tayfanın fbleri çok güzel ilerler hep.Geçen bölüm yine iyiydi ona bile ne laflar söylediler.
Hep böyle bunlar, bunlara kavga dövüş vurdu kırdı olacak. Yav bir Brookun anılarını yaşayın duygusallaşın iki dirhem göz yaşı dökünde insanlığınız aklınıza gelsin. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık