Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1183 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brook sanırım bu hatunun külodunu göremediği için onda travma yaratmış.O yüzden her kadının külodunu görmek istiyor.

@Teach

Bu konuda tartıştığımız şeye cevap gelmiş.

İmu Loki ve Straw Hat Luffy diye bahsediyor bizimkilerden. Orjinal çeviriyi de beklemek lazım ama değişeceğini sanmıyorum.

IM zaten kısa sürede aradan çıkarmazsa gözümde son boss imajı gidecek, karizması yerlerde olacak. Juha Bach gibi bir son boss gerekiyordu bu seriye ama yapamadı malesef. Herif klonuyla serinin en güçlülerinden birini(Yamato) yu ikiye bölüyor. Bizim IM geliyor Loki de zorlanıyor. Yanlış anlamayın bu Loki tam gücünde de değil. 1 ay mı ne gerekiyordu tam iyileşmesine. 2 günlük haliyle IM i zorluyorsa bırakıp gidelim bu nasıl işleniştir. Yenildir Lokiyi kolayca ortam müsait zaten. Tam gücünde değil 1 ay dinlenmiş olsam böyle olmazdı dedirt. Yok abi işine gelince dedirtir ancak. Luffy gelene kadar oyalaması lazım ondan oluyor bunlar. Sanji - Zoro yeneceklerde rakiplerini , Loki ondan sonra yenilecek assolist de sahaya çıkacak. Ölme eşeğim ölme :D
Yazık gerçekten ya. Elbafa gelince bir şeyler yapar diye bekledim ama yok yani. Bu seriyi hala heyecanla okuyabileni tebrik ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık