Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1183 Spoiler Yorumları

Yeni gelen spoiler ile beraber acaba sanji zazanın içinde all blue falan görmüş olabilir mi ?

Yani seriye şöyle bakınca elbaf’a ilk ayak bastıklarında usopp’un hayali gerçek oluyor.

Sonra robin kendisini kurtaran kişiyi yani saul’a kavuşuyor.

Franky de harley metinlerini görünce şaşırıyor. Belki de oda pluton’un gerçek formunu orada gördüğü için şaşırmış olabilir.

Brook deseniz oda geçmişindeki birisiyle karşılaşıyor ve ciddi bir şekilde nefret ediyor. Öldürdüğü kişiyi bahsederken de hayatını kurtardığını da söylemişti.

Chopper’da şeytana dönüşenlere aduket çekerek tek attı. Oda meyvesinin asıl formunu bulacak gibi chopper gibi saf iyi niyet birisinin her hastalık için bir tedavi arayışı son bulacak gibi

Zoro’da sommersle kapışacağı da belli büyük ihtimalle de bunun altından mihawk da çıkabilir. Giyim tarzı çiçeklerle ilişkili hatta büyük savaşta beyaz sakal korsanlarındaki çiçekçi bir abiyle kapışıyordu. Ha Shanks ile de bu kadar yakın olması belki de kutsal ejder olduğu için olabilir.

Geriye nami kaldı.

Lokiyle alakalı bir şey bekliyorum

Son dusmanin Im olmadigi cok belli. Joyboy’un samimi dostu olarak adeta bir Obito-Kakashi hikayesi yaziyor mangaka. Ben final boss olarak oyumu Teach’ten yana kullaniyorum. Yuzde 85 ihtimali var

sanji zazanın karşısına çıkar. sanji zazaya aşık olur. zaza sanjiyi köpeği yapar. sanji kan kaybından ölür. hadi inşallah

Son dusmanin Im olmadigi cok belli. Joyboy’un samimi dostu olarak adeta bir Obito-Kakashi hikayesi yaziyor mangaka. Ben final boss olarak oyumu Teach’ten yana kullaniyorum. Yuzde 85 ihtimali var
Öyle deme, birileri biz öyle derken "Teach final boss olamaz, mümkünatı yok" diyordu. :D Klasik shounen mantığını bilmek için kahin olmaya gerek yok. Luffy güneş/aydınlık, Teach karanlık. Gidip de Buggy'i son düşman yapacak hali yok (komedi unsuru olarak yapar). :D Teach'in ürkek/çekingenliğini zayıflık zannedenler bayağı bir ters köşe olacaklar.

Teach olmasaydı Imu'nun bir ihtimal final boss olma ihtimali vardı ama artık Teach ile birlikte Luffy tarafından indirileceği kesin gibi. Luffy yeni bir Imu'nun doğmasına (Teach) izin vermemek için final savaşını yapar.

Öyle deme, birileri biz öyle derken "Teach final boss olamaz, mümkünatı yok" diyordu. :D Klasik shounen mantığını bilmek için kahin olmaya gerek yok. Luffy güneş/aydınlık, Teach karanlık. Gidip de Buggy'i son düşman yapacak hali yok (komedi unsuru olarak yapar). :D Teach'in ürkek/çekingenliğini zayıflık zannedenler bayağı bir ters köşe olacaklar.

Teach olmasaydı Imu'nun bir ihtimal final boss olma ihtimali vardı ama artık Teach ile birlikte Luffy tarafından indirileceği kesin gibi. Luffy yeni bir Imu'nun doğmasına (Teach) izin vermemek için final savaşını yapar.
Teach ürkek ve zayıf zaten.Ne Kaido ne Bm ne İmu'yu alt edebilir bizim tayfa olmasa hatta bizimkiler olmasa kendi planları bile işlemezdi.Torpilin en büyüğünü çekiyorlar doğru düzgün savaş bile görmeden finale geldi adamlar.Bu kadar zayıf olduğu halde parsayı toplaya toplaya güçlü olup ortaya çıkacaklar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık