Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1183 Spoiler Yorumları

Aynen katılıyorum böyle son boss mu olur Enel daha ezip geçiyordu kendi arcında o güç seviyeleri döneminde.Bende beğenmedim yenilmez hissi uyandırmıyor. @Mewtwo Yhwach olsa tokatlaya tokatlaya ilerlemişti şimdi… Oda yine aynı tas aynı hamam Marineford’dan beri bu rakibi yenemez hissini geçirmedi okuyucuya İmu bile hallederiz vibe veriyor okuyan adama. :S
Kaido'yu yenemez hissi geçmemiş miydi şimdi sana? :D

Sonuç olarak hepsini bizimkiler halletti.İmpel dawndan beri Luffy ve tayfa etkileşimlerde savaşlarda bulundu ama Karasakal korsanları ellerini kollarını sallaya sallaya faydalandılar.Teach neresini yırtarsa yırtsın ne Kaido ne Bm devirebilirdi.
Evet deviremezdi ama bu Luffy'den güçsüz olduğu için değil, Shounenlerde sadece baş karaktere bahşedilen bir güce sahip olmadığı için.

Naruto, Luffy gibi karakterlerin en büyük özelliği ölümüne sadık arkadaş / çevre edinebilmesidir. Bunu Mihawk da söyledi, kendimiz de gördük. Bu yüzden Luffy'nin arkasında devasa bir ordu varken, Blackbeard'in etrafında -ciddi savaş durumunda muhtemelen kaçacak- 3-5 kişi var.

Senaryonu değiştirelim, Luffy'i koy Blackbeard'in tayfasına, Blackbeardi de al bizim arkadaş çevresine koy. O zaman bak bakalım Luffy'nin bunca zaman uğraştığı rakipleri aslında Blackbeard elinde tuttuğu 2 güçle nasıl hallediyor. Luffy arkadaş edinir, Blackbeard zorla adam edinir. Aradaki fark bu. Sadakat olmaz, bu yüzden aşırı ciddi bir savaşa giremez Blackbeard. Girdiği an tüm çevresi terk eder yırtık dondan fırlamış gibi tek başına kalır. Bunun için Xebec'e bakabilirsin. Tanrı vadisinde en çok güvendiği Whitebeard bile terk etti adamı. Orada Xebec yerinde Luffy olsaydı, tayfası terketmeyecek, onu kurtarmanın yolunu arayacak ve bir şekilde kurtaracaktı. Sonrasında "her şeyi bizimkiler yaptı" denilecekti.

Impel Down'dan bahsedip duruyor millet. Impel Down'da Luffy tam olarak kendi başına ne yaptı?
Ivankov, Mr.3 olmasa Luffy'nin sonu da Shiryu olmadığı durumda Blackbeard'e olacak olan neyse öyle olacaktı.
Robin olmasa Crocodile, Law ve diğerleri olmasa Doflamingo falan hep halletmişti Luffy'i.
Ama aynı duruma Blackbeard'i koyamayız, Crocodile ile orada savaşıp kaybetse ne Robin ne de başkası bu adamı kurtarmaya gelmeyecekti ve tarihten silinecekti. Sen olsan bu riske girer misin?

Luffy'nin de tek dostu olmasın, şu zamana kadar güçlü gözüken haliyle buyursun yapabilsin bunca şeyi.

Hiçbir süpernova ne Kaido'yu, ne Big-Mom'u ne de Imu'yu deviremez.

Kaido'yu yenemez hissi geçmemiş miydi şimdi sana? :D
Hahaha güzel yerden yakalamışsın. :D Doğruyu söylemek gerekirse bu adam kaybeder diye hissettiriyordu ama kesinlikle kazanamaz imkansız diye hissettirmiyordu.Kral hakisi var ryou öğrenmiş vs vs.Adam sopayı yedikçe kalkıyordu dövüş içinde kral haki ekleme açıyordu falan orada biraz Goku gibi ilerledi o yüzden serinin ilk yarısı daha keyifli.Serideki güç farkları marineforddan sonra bir daha o şekilde uçurum boyutunda kalmadı çünkü.Yani çaylak Luffy’nin mf savaşında en az 10 katı güçteki amiral karşısındaki haliyle 2 yıl zaman atlamasından sonraki savaşlar aynı değil.Bir taraf karşısında böcek gibi kalmıyor artık.Tayfadaki her karakter için aynı sadece luffy de değil.Bu gidişatı bozabilecek bir Imu vardı ama anlaşılan ondan da birşey çıkmaz.

Evet deviremezdi ama bu Luffy'den güçsüz olduğu için değil, Shounenlerde sadece baş karaktere bahşedilen bir güce sahip olmadığı için.

Naruto, Luffy gibi karakterlerin en büyük özelliği ölümüne sadık arkadaş / çevre edinebilmesidir. Bunu Mihawk da söyledi, kendimiz de gördük. Bu yüzden Luffy'nin arkasında devasa bir ordu varken, Blackbeard'in etrafında -ciddi savaş durumunda muhtemelen kaçacak- 3-5 kişi var.

Senaryonu değiştirelim, Luffy'i koy Blackbeard'in tayfasına, Blackbeardi de al bizim arkadaş çevresine koy. O zaman bak bakalım Luffy'nin bunca zaman uğraştığı rakipleri aslında Blackbeard elinde tuttuğu 2 güçle nasıl hallediyor. Luffy arkadaş edinir, Blackbeard zorla adam edinir. Aradaki fark bu. Sadakat olmaz, bu yüzden aşırı ciddi bir savaşa giremez Blackbeard. Girdiği an tüm çevresi terk eder yırtık dondan fırlamış gibi tek başına kalır. Bunun için Xebec'e bakabilirsin. Tanrı vadisinde en çok güvendiği Whitebeard bile terk etti adamı. Orada Xebec yerinde Luffy olsaydı, tayfası terketmeyecek, onu kurtarmanın yolunu arayacak ve bir şekilde kurtaracaktı.

Impel Down'dan bahsedip duruyor millet. Impel Down'da Luffy tam olarak kendi başına ne yaptı?
Ivankov, Mr.3 olmasa Luffy'nin sonu da Shiryu olmadığı durumda Blackbeard'e olacak olan neyse öyle olacaktı.
Robin olmasa Crocodile, Law ve diğerleri olmasa Doflamingo falan hep halletmişti Luffy'i.
Ama aynı duruma Blackbeard'i koyamayız, Crocodile ile orada savaşıp kaybetse ne Robin ne de başkası bu adamı kurtarmaya gelmeyecekti ve tarihten silinecekti.

Luffy'nin de tek dostu olmasın, şu zamana kadar güçlü gözüken haliyle buyursun yapabilsin bunca şeyi.

Hiçbir süpernova ne Kaido'yu, ne Big-Mom'u ne de Imu'yu deviremez.
Ben Luffyden güçsüz demedim.Luffyden güçlüydü daha ilk gösterildiği andan beri.Ama sonrasında herşeyi çok kolay ve neredeyse bedavadan elde etti.Finale geldik ve en zor savaşı Law.Herşey ayaklarına geliyor, neredeyse her önemli bilgi kendisinde mevcut, başkalarının olaylarının sonuçlarından sürekli olarak en çok kendisi faydalanıyor, kendi planları ve tayfası bile Luffy sayesinde şekilleniyor.Buna rağmen finalde yine en güçlü rakip kendisi olacak.Bahsettiğim bu kolaylığın garip kaçtığı sadece.

Ben Luffyden güçsüz demedim.Luffyden güçlüydü daha ilk gösterildiği andan beri.Ama sonrasında herşeyi çok kolay ve neredeyse bedavadan elde etti.Finale geldik ve en zor savaşı Law.Herşey ayaklarına geliyor, neredeyse her önemli bilgi kendisinde mevcut, başkalarının olaylarının sonuçlarından sürekli olarak en çok kendisi faydalanıyor, kendi planları ve tayfası bile Luffy sayesinde şekilleniyor.Buna rağmen finalde yine en güçlü rakip kendisi olacak.Bahsettiğim bu kolaylığın garip kaçtığı sadece.
O konuda haklısın, beleşe konuyor çoğu yerde. Ama düşününce elde ettiği bilgilerin çoğu zaten çok önemli sırlar.
Mesela Poseidon, Pluton gibi silahların bilgileri. Bunları yazıtlarda, ansiklopedilerde falan sadece ismen/cismen bilirsin -ki Blackbeard okuyan biri, ne olduklarını biliyordur-.
Nerede olduğunu balıkadamlarla dost olmadan veya Wano'yu kurtarıp Oden'in babasıyla tanışmadan bilemezsin.

Luffy ve arkadaşları bir oyunda sırayla tüm levelleri geçmeye çalışan biri, Blackbeard ise "bunlarla uğraşmam ben" diyerek Luffy'nin save edilmiş oyununu tekrar çalıştırıp doğrudan finale atlayan biri.

O konuda haklısın, beleşe konuyor çoğu yerde. Ama düşününce elde ettiği bilgilerin çoğu zaten çok önemli sırlar.
Mesela Poseidon, Pluton gibi silahların bilgileri. Bunları yazıtlarda, ansiklopedilerde falan sadece ismen/cismen bilirsin -ki Blackbeard okuyan biri, ne olduklarını biliyordur-.
Nerede olduğunu balıkadamlarla dost olmadan veya Wano'yu kurtarıp Oden'in babasıyla tanışmadan bilemezsin.

Luffy ve arkadaşları bir oyunda sırayla tüm levelleri geçmeye çalışan biri, Blackbeard ise "bunlarla uğraşmam ben" diyerek Luffy'nin save edilmiş oyununu tekrar çalıştırıp doğrudan finale atlayan biri.
İşte hepsi okuyup elde edilebilir değil.Ohara bilginleri bile bilmiyordur bunun bazı bildiklerini.Pluton Poseidon yine Luffylerin aksiyonları sonucu beleşe konduğu sırlar.Bazıları dediğin gibi save et oyna gibi ama bazıları ben uğraşmam değil ben yapamam geçemem sen geç benim yerime Luffyciğim der gibi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık