İşleyebilir Gunko'nun Marijoe'ya götürüldüğü konuşuldu o yaşlarda,götüren ekibin içinde gözükebilir misal bağlamak isterse. Bu flashback'in tek bir amacı olabilir o da IM'ın belli bir zaafını göstermek o zaafta adada Chopper gibi duruyor, seri başından beri evcil hayvan olarak gözükmesinin sebebi de fark edilirse IM tarafından direkt yok edilmesi gerektiği içindir tahminen.Brook fbsindeki Kureha 71 yaşında. Bence Kureha'nın hikayesini Brook fbsinde işlemez, 100 yıl önce gibi daha eskiye gitmesi lazım, ki kadın 30lu yaşlarda olsun.
Chopperın meyve işlenebilir mi, şöyle olabilir, nasıl ki Kaido fbsinde yaşlı adamın meyvesi daha sonra Bartoda, yaşlı kadının meyvesi de Bon Kurei'de çıktı veya TV fvsinde John'un meyvesi daha sonra Kid'inki çıktı, Brook fbsinde de İnsan meyvesi yemiş biri belki görünebilir ancak mantıklı bir gösterim olabilmesi için IM veya Domi ile temasının gösterilmesi lazım, eğer böyle bir teması olsa Brook bilir, duyururdu, Chopperın meyvesinin böyle yeteneği var diye. O yüzden bu ihtimali de zayıf görüyorum. Meyveyle ilgili açıklama yapacaksa yine IM yapacaktır, bu meyve şöyle böyle diye, sonuçta OP serisinde karakterler o kadar aptal ki, Brulee gibi salaklar, kendi zaaflarını rakibe çok rahat söyleyebiliyorlar.
Usta Fenerbahçeli değilim, ülke içi siyasetle de ilgilenmiyorum,
Şevki Bey'in dizeleriyle ;
Küşade taliim, hem bahtım uygun,
Amman saki, bana hiç durma mey sun!
Gamım yok, zevk-ü şevkim hadden efzun,
Amman saki, bana hiç durma mey sun!
One Piece'e gelirsek, Neşet Ertaş'ın sigara hikayesinde olduğu gibi okuduğumuz bir One Piece var, bırak da azcık ilgilenelim![]()
Kureha'da bu meyveyi aramak için o adada yaşamaya başlamış olarak gösterilebilir oradan bağlar hikayeyi. Yani her türlü Chopper'ın durumu açıklanacak bu arc içinde ama bence bu flashbackte Kureha ile birlikte kapatır konuyu o kadını da daha merak etmeyiz 140 yaşına kadar nasıl yaşamış diye.