Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1183: Günaydın Denizkızı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 15 36.6%
  • Orta

Kullanılan: 6 14.6%
  • Kötü

Kullanılan: 20 48.8%

• Kullanılan toplam oy
    41
Sonunda mantıklı bir yorum.Herkesin beyni yanmış full aksiyon bölümlerden, tayfa flasbacki görüyoruz homurdanıyorlar.Azcık sakin bölüm gelsin nefeslenelim.Bu seri elbet birgün bitecek.Tadını çıkaralım, ararız sonra.Naruto bitti, bleach bitti, one piece bitecek.Çok belli hikayenin sonuna yaklaştık.Bir sonraki arc final arc olabilir.Ben seviyorum böyle yavaş bölümleri, hele hele tayfa flashbackiyse.

Daha nami var tam geçmişini bilmediğimiz.Brook harici sadece nami kaldı (gösterirse tabii).Diğer herkesin geçmişini/ailesini biliyoruz nerdeyse.
Tayfa geçmişi görelim, görmeyelim değil. Ama burada gördüğümüz şey tamamen zorlama bir senaryo gibi duruyor.

2 bölüm Brook Flashback
2 bölüm Loki vs IM ağırlıklı bölümler
2 bölüm Nika vs IM ağırlıklı bölümler
2 bölüm Usopp bölümü
2 bölüm Zoro ve Sanji dövüşleri sonlanır.
2 bölüm Nika ve IM dövüşü yarıda biter ve IM geri çekilir.
Belki 2 bölüm flashback...

Kısaca en iyi ihtimalle 12-14 bölüme anca dövüşler biter. (4-5 ay)

Bu teori benim değil Nami Kayıp Yüzyıldan gelen birisi çıkacak. Hatta Wanoda ki Toki Namiyi geçmişten geleceğe götürmüş olabilir deniliyordu. Anlatmama sebebi o. Nami ve İmunun çok önemli bağlantısı olacak.

İlk defa bir bölümü okumadan geçtim. Brook sahnesine gelince resimlere baktım atladım. Bu kadar yükseltiyorsun sonra Brook'un geçmişine gidiyorsun yapacağın işi...

Güzel bölüm. Dövüş ilgimi çekmiyor benim. Flashback candır. Brook'u da beğendim. Zart zurt esprileri beğenmedim tabii de tipini beğendim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık