Her yer tanrı olduğuna göre Brook'da Ruh tanrısı Hades olsun bariBu ne abi ya.. Bir bölüm önce ortalık tanrılardan geçilmiyordu şimdi yine krallıklara falan döndük. Krallık mı kaldı bilader evrende herkes tanrı çıkıyor ve çıkmaya da devam ediyorken Brook'un krallık koruyucusu olması bize ne katacak? Imu'yu mu tekleyecek? nedir yani niye okuduk biz bunu valla anlamıyorum artık.
Veya Ghost Rider tarzı bişi olsun en azından. Zaten %100 ondan esinlenen bir karakter. Marvel Hayranı olunca adam...Brook'a sorsak Külot Tanrısı olmayı tercih ederdi.Her yer tanrı olduğuna göre Brook'da Ruh tanrısı Hades olsun bariVeya Ghost Rider tarzı bişi olsun en azından. Zaten %100 ondan esinlenen bir karakter. Marvel Hayranı olunca adam...
Bence bu değerli vakti bu seferlik kendine ayır hocam. Kimsenin "Türkçe'si nerede?" diye soracağını sanmıyorum bile.Çeviresim bile gelmedi. Gece falan bakayım bir ara.
Balık reis yine en güvenli ortamda durumu analiz ediyor, Brook'un geçmiş hikayesini dinliyor. Bi de çekirdek kola olsa keyfine diyecek olmazdı.
![]()

Sonunda mantıklı bir yorum.Herkesin beyni yanmış full aksiyon bölümlerden, tayfa flasbacki görüyoruz homurdanıyorlar.Azcık sakin bölüm gelsin nefeslenelim.Bu seri elbet birgün bitecek.Tadını çıkaralım, ararız sonra.Naruto bitti, bleach bitti, one piece bitecek.Çok belli hikayenin sonuna yaklaştık.Bir sonraki arc final arc olabilir.Ben seviyorum böyle yavaş bölümleri, hele hele tayfa flashbackiyse.Boktan dövüş okumaktansa tayfanın flashbacklerini okumayı tercih ederim, iyi bölüm bence.