Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1183: Günaydın Denizkızı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 28 44.4%
  • Orta

Kullanılan: 14 22.2%
  • Kötü

Kullanılan: 21 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    63
Tayfada soyu düzgün olmayan bi Usopp bi de Chopper kaldı. Chopper orman tanrısı çıkar Usopp da tayfaya yakışmıyor diye ölür.
Öyle deme, Usoppu da Korkak Tanrısı çıkar. Korkak Tanrısının da güçlü bir işlevi bulunur elbet. Thriller Parktaki gibi. tayfadaki kimsenin yenemediğini, sadece Usoppu'nun yenmesi gibi. Ama işte tarihe Cesurlar tanrısı diye de geçer (bence bu sefer güzel uydurdum. Ya tutarsa hesabı🙃. Ben demiştim diyeceğim😁)

Absolom'un yüzü değil mi bu? Aklımda öyle kalmıştı.

Düzeltme;

Şöyle bir bilgi buldum:

Oda: Anladım, yani fark ettiniz... Ancak ağzımı sıkı tutacağım. Evet, o aslanın ağzının Hogback tarafından Absalom'un yüzüne nakledildiği doğru. Ancak, aslanın orijinal olarak sahip olduğu insan ağzının Absalom'dan geldiğine dair bir kanıt yok. Aynı yaralara sahip farklı bir zombi olabilir. Orada birkaç Absalom hayranı olduğu için ağzımı sıkı tutuyorum.

Ayrıca: Absolum'un çocukluğu da buna benziyor.

Son düzenleme:
Teorisyenlerin kafa çok güzel yav. :D
Sanji Garling'in yerini alıp Ay Tanrısı mı olacak yani? :D
Garling reis Sanji'nin aşk saldırılarına karşı dirençlidir. Karısını bile aşka kurban etmiş biri.

Şunu okuyunca aklımda bir teori belirdi. One Piece dünyası dönmeyi aniden bırakıp, dev dalgalar Red Line'ı yıkarsa, denizler birbirine karışır ve Sanji All Blue'yu bulmuş olur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık